Скачиваний:
17
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
4.61 Mб
Скачать

3.2. Подання досьє

Автор зобов'язується передати Продюсеру в строк

від моменту підписання цього договору повне досьє, яке включає наступні роз­роблені складові частини:

  • резюме Твору;

  • опис головних дійових осіб;

  • більш деталізований короткий зміст.

Як винагороду за це Автор одержує від Продюсера заздалегідь обумовлену суму в розмірі грн. (без врахування ПДВ, якщо він підлягає опла­ ті), виплачену в момент передачі досьє.

Продюсер залишає за собою право прийняти або не прийняти таке досьє. Він сповіщає про своє рішення з цього питання замовним листом у строк не пізніше ніж через після здавання досьє. У разі відмови цей дого­ вір автоматично розривається, а Автор знову одержує в повне розпорядження права на Твір від дати відправлення рекомендованого листа, до того ж суми, одержані Автором відповідно до положень статей 3.1 і 3.2, повністю залиша­ ються в нього. Всі ж недоплачені йому суми підлягають негайній виплаті.

Продюсер має право, за свій рахунок, використовуючи для цього прийняте ним досьє, запитувати і претендувати на одержання в будь-якій установі фінансових коштів для написання сценарію.

3.3. Здавання повного сценарію

Автор зобов'язується в строк , рахуючи від моменту

одержання від продюсера письмової згоди щодо досьє, передати повний сцена­ рій, написаний на основі цього досьє, що відповідає договірним зобов'язанням Продюсера стосовно організації, яка субсидує, згаданої в останньому розділі статті 3.2, та лише в разі, якщо Продюсер попередньо повідомив Автора про за- j значені зобов'язання рекомендованим листом. 1

За це Автор одержує від Продюсера заздалегідь обумовлену суму в розмі- 1

рі грн. (без врахування ПДВ, якщо він підлягає оплаті), яка випла- 1

чується в момент передачі сценарію. 1

Продюсер зберігає за собою право прийняти або не прийняти сценарій. Він \

повідомляє про своє рішення рекомендованим листом у строк після 1

здавання сценарію. В разі відмови цей договір автоматично розривається і Ав- і тор знову одержує, від дати рекомендованого листа, в повне розпорядження я права на Твір, до того ж суми, одержані Автором відповідно до положень ста-1 тей 3.1. і 3.2., залишаються в нього повністю. Всі ж недоплачені йому суми під-в лягають негайному погашенню. т

Після прийняття Продюсером сценарію внесок Автора у Твір завершенное і Автор має право на винагороду, зазначену в статті 7. Ш

3.4. Доробка сценарію під час постановки Ш Автор зобов'язується на прохання Продюсера під час постановки надавати •

всебічне сприяння щодо доробки сценарію або переробки діалогів за умови, Щ(н

318 1

ПРОГРАМА ТАСІС «ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ»

такі доробки або переробки необхідні для постановки Твору за обопільною зго­дою сторін.

Для реалізації цих цілей Продюсер зобов'язується негайно зв'язатися з Ав­тором, і тільки в разі, коли Автор відмовляється або не має можливості здійс­нити подібну доробку або переробку, Продюсер має право звернутися до послуг третьої особи. Вибір третьої особи повинен бути попередньо погоджений з Ав­тором і схвалений ним.

Якщо Автор сам здійснює вищезазначені доробки або переробки, він одер­жує за це заздалегідь обумовлену суму, встановлену на підставі взаємної уго­ди, пропорційно до обсягу роботи, яку належить виконати, в момент здавання цієї додаткової роботи.