Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Костюченко О. Є. Особливості правового регулюв...doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
29.08.2019
Размер:
1.51 Mб
Скачать

1.1. Адміністрація зобов'язується:

1.1.1. Організувати фінансово-господарчу діяльність Закладу, лікувальну роботу та інші види діяльності у відповідності з чин­ним законодавством України та нести відповідальність за їх, ор­ганізацію.

Відповідальні: адміністрація.

1.1.2. Організувати роботу співробітників так, щоб кожен пра­цював у відповідності з фахом (професією, спеціальністю, спе­ціалізацією) та кваліфікацією. Мав постійне закріплене за ним робоче місце, обладнане всім необхідним для повноцінного вико­нання функціональних обов'язків.

Відповідальні: адміністрація, керівники підрозділів.

1.1.3. Посадові інструкції, що затверджені у встановленому по­рядку, довести до кожного співробітника.

Відповідальні: адміністрація, відділ кадрів, керівники

підрозділів.

1.1.4. Створювати умови для забезпечення участі працівників у управлінні Закладом через збори та конференції трудового колек­тиву, профспілкові збори та конференції, планьорні збори, різно­манітні громадські організації.

Відповідальні: головний лікар, відділ кадрів, керівники

підрозділів.

1.1.5. Постійно проводити аналіз фінансово-господарчої, ліку­вальної, наукової та інших видів діяльності, роботи з охорони пра­ці, інформувати колектив із цих питань.

Відповідальні: адміністрація.

1.1.6. Визнавати профспілковий комітет єдиним повноважним представником трудового колективу у колективних переговорах та спорах з питань регулювання трудових відносин, виплати за­робітної плати, режиму робочого часу, соціально-побутових умов та інших питань, які у відповідності із КЗПП України й інших нор­мативних актів віднесені до компетенції профспілок.

Відповідальні: адміністрація.

204

1.1.7. Щомісяця проводити аналіз діяльності Закладу: виконан­ня плану ліжко-днів, середній ліжко-день, оборот ліжка, леталь­ність та інформувати про це трудовий колектив.

Відповідальні: адміністрація, керівники підрозділів.

1.2. Адміністрація має право:

1.2.1. По узгодженню з профспілкою розірвати трудові відно­сини з будь-яким працівникам у разі реорганізації Закладу та при відсутності необхідних обсягів робіт у порядку встановленому чинним законодавством.

Відповідальні: головний лікар, відділ кадрів, керівники підроз­ділів.

1.3. Адміністрація не має права:

1.3.1. Вимагати виконання роботи не обумовленої трудовим до­говором. Трудовий договір не може суперечити колективному до­говору та погіршувати права працівників.

Відповідальні: адміністрація, відділ кадрів, керівники підроз­ділів.

2.4. Профспілковий комітет зобов'язується:

1.4.1. Проводити в підрозділах роботу, направлену на повно­цінне виконання виробничих завдань та договірних зобов'язань у повному обсязі та у встановлений строк, поширювати позитивний досвід роботи, зміцнювати трудову дисципліну та слідкувати за до­держанням вимог Кодексу законів про працю.

1.4.2. Виховувати у працівників Закладу бережливе ставлення до майна власника, раціональне використання обладнання, ма­теріальних ресурсів тощо

Відповідальні: голова профкому, профактив.

1.5. Кожний працюючий зобов'язаний:

1.5.1. Дотримуватись Правил внутрішнього трудового розпо­рядку Закладу, зберігати трудову дисципліну, виконувати свою трудову функцію згідно з укладеним трудовим договором та поса­довою інструкцією.