Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
(3-й курс) Книги по Укр мове / Гуць, Олыйник, Ющук..doc
Скачиваний:
298
Добавлен:
12.02.2016
Размер:
1.87 Mб
Скачать

1. Предмет договору

  1. Кредитор зобов'язується надати на умовах, зазначе­них у цьому Договорі, а Позичальник зобов'язується прийня­ти та повернути в передбачений цим Договором строк міжбанківський кредит (далі „Кредит") у розмірі 59 000 000 грн (п'ятдесят дев'ять мільйонів гривень) та сплатити Кре­дитору відсотки за користування Кредитом у розмірах та в строки, встановлені цим Договором.

  2. Кредитор надає Позичальнику Кредит шляхом перера­хування відповідної грошової суми в гривнях на рахунок № .

  3. Після закінчення строку, встановленого в п. 2.1. цього Договору, Позичальник бере на себе зобов'язання повернути

вказану вп. 1.1. суму Кредиту на рахунок №

та сплатити в повному обсязі відсотки за користування Кредитом у розмірі, зазначеному в п. 2.2. цього Договору, на рахунок Кредитора № .

2. Умови кредитування

2.1. Кредит надається на строк з „ " р.

до „ " р. включно.

2.2. За користування Кредитом Позичальник зо­ бов'язується сплатити 20% (двадцять відсотків) річних. Відсотки за користування Кредитом нараховуються на фактичну суму та термін користування Кредитом з розра­ хунку бази 365 днів в році.

2.3. Відсотки за користування Кредитом повинні бути сплачені Позичальником одночасно з поверненням суми Кре­ диту, тобто не пізніше „ " року.

3. Права та обов'язки Сторін 3.1. Кредитор зобов'язується перерахувати кредитні ре­ сурси в строк не пізніше „ " р.

У разі порушення строку поставки кредитних ресурсів Кредитор сплачує на користь Позичальника пеню в розмірі

247

ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ

% ставки рефінансування НБУ від несвоєчасно перерахова­ ної суми за кожен день прострочення.

  1. У разі порушення Позичальником строків повернення Кредиту та/або сплати відсотків за користування Креди­том, прострочена сума Кредиту підлягає перенесенню на ра­хунок прострочених міжбанківських кредитів, а сума відсотків на рахунок прострочених відсотків за наданими міжбанківськими кредитами в день виникнення заборгова­ності.

  2. За порушення строку повернення Кредиту та/або сплати відсотків за користування Кредитом, передбачених п.п. 2.1., 2.3. цього Договору, Позичальник зобов'язується спла­тити на користь Кредитора пеню у розмірі % ставки

рефінансування НБУ від несвоєчасно перерахованої суми за кожен день прострочення.

  1. У разі, якщо в передбачений цим Договором строк По­зичальник не поверне Кредиторові суму Кредиту в повному обсязі або в тій чи інший його частині, Позичальник зо­бов'язується сплачувати Кредитору відсотки за весь час фактичного користування Кредитом після настання стро­ку його повернення в розмірі 20 % (двадцять відсотків) річних.

  2. За Позичальником залишається право в будь-який час достроково повернути всю або частину суми Кредиту.

  3. Одночасно з достроковим погашенням Кредиту Пози­чальник повинен сплатити відсотки за весь час фактичного користування Кредитом.

4. Розв'язання спірних питань 4.1. Спірні питання, що будуть виникати між Сторонами у зв'язку з цим Договором, підлягають розгляду Арбітраж­ним судом у відповідності з чинним законодавством України.