Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
МГ 1.1.doc
Скачиваний:
733
Добавлен:
24.11.2018
Размер:
22.84 Mб
Скачать

Можливі несправності системи повітряно-рідинного очищення приладів башти.

Несправність

Причина несправності

Спосіб усунення несправності

При повороті рукоятки кранів ПК-1 система не спрацьовує

Відсутнє повітря в балоні. Несправний кран ПК-1

Зарядити балон

Усунути несправність або замінити кран

Нема рідини в баці

Заправити бак рідиною

Висновок:

  1. Озброєння і прилади прицілення та спостереження БТР-80 та БМП-2 відповідають вимогам сучасного бою, прості за будовою та догляді за ними;

  2. Знання можливих несправностей продовжує строк експлуатації машини за рахунок свєчасного виявлення та правильного усуненя.

Загальний висновок:

  1. БТР-80 являється бойовою машиною механізованих підрозділів і має потужне озброєння, що за своїми характеристиками відповідає вимогам сучасного бою.

  2. Озброєння машини, прилади прицілювання та спостереження дозволяють в повній мірі вести, як спостереження так і прицільний вогонь по живій силі, вогневим засобам та легко броньованим цілям противника.

  3. БМП-2 бойовою машиною механізованих підрозділів і має потужне озброєння, що за своїми характеристиками відповідає вимогам сучасного бою.

  4. Озброєння машини, прилади прицілювання та спостереження дозволяють в повній мірі вести, як спостереження так і прицільний вогонь по живій силі, вогневим засобам та легко броньованим цілям противника

  5. Озброєння і прилади прицілення та спостереження БТР-80 та БМП-2 відповідають вимогам сучасного бою, прості за будовою та догляді за ними;

  6. Знання можливих несправностей продовжує строк експлуатації машини за рахунок свєчасного виявлення та правильного усуненя.

Силова установка

Силова установка являє собою комплекс вузлів; і агрегатів, що включає силовий агрегат і обслуговуючий двигун системи живлення паливом, живлення повітрям, змащення, охолодження і передпускового підігріву.

Силовий агрегат

Силовий агрегат складається - з двигуна в зборі зі зчепленням і коробкою передач. На двигуні змонтовані повітряний компресор, гідронасос, паливні і масляні фільтри, а також два генератори і котел передпускового підігрівача.

1 -двигун; 2-гідро насос; 3-компресор; 4-фільтри тонкої очистки палива; 5,20-турбокомпресори; 6-ремені приводу гідромуфти вентилятора; 7-ремені приводу насосу системи охолодження; 8-свічки ЕФУ; 9-передня опора; 10-пітримуюча опора; 11-проміжна опора карданої передачі на водометний рушій; 12-КП; 13-зчеплення; 14-генератор; 15-задня опора; 16-ремені приводу генератора; 17-насосний агрегат пускового підігрівача; 18-котел пускового підігрівача; 19-охолоджувач мастила КП.

РОЗТАШУВАННЯ ДЕТАЛЕЙ І МЕХАНІЗМІВ СИЛОВОЇ УСТАНОВКИ БТР-80.

Силовий агрегат встановлений на деталях і вузлах підвіски у відділенні силової установки.

  • силовий агрегат встанивлений на деталях та вузлах підвіски у віділенні силової установки.

  • підвіска складається: 2-х передніх(вид Б),2-х задніх(вид А) і однї підтримуючої опори(вид В).