Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Тимошук - Адміністративна процедура та адмініст....doc
Скачиваний:
7
Добавлен:
22.11.2018
Размер:
2.88 Mб
Скачать

§ 5335. Періодичні поступові підвищення

(а) Співробітник, який щорічно отримує заробітну плату та займає постійну посаду в межах Загального розкладу і який не досяг максимальної ставки оплати за ранг, до якого відноситься його посада, поступово отримує підвищення заробітної плати до наступної вищої ставки на початку кожного наступного періоду оплати після проходження:

(1) кожних 52 календарних тижнів за ставками оплати 1, 2 і 3;

(2) кожних 104 календарних тижнів за ставками оплати 4, 5 і 6; або

(3) кожних 156 календарних тижнів за ставками оплати 7, 8 і 9; за наступних умов:

(А) такий співробітник не отримував еквівалентного підвищення заробітної плати з будь-якої причини протягом такого періоду; а також

455

>>>456>>>

(В) робота такого співробітника має належний рівень компетенції згідно з рішенням глав агентства.

(b) Відповідно до положень, виданих Службою управління кадрами, перевага поступового підвищення зберігається для співробітників, чия постійна служба переривалася у публічних інтересах службою в збройних силах або службою на важливій неурядовій цивільній роботі під час війни або надзвичайного стану в країні.

(c) Якщо, згідно з пунктом (а) цього параграфа, приймається рішення про те, що робота співробітника не відповідає прийнятному рівню компетенції, співробітник має право невідкладно отримати письмове повідомлення про таке рішення і мати можливість на перегляд такого рішення у його агентстві відповідно до порядку, встановленого Службою управління кадрами. Якщо після перегляду рішення воно залишається незмінним, співробітник має право оскаржити це рішення до Ради з питань захисту систем оцінювання персоналу за професійними якостями. Якщо після перегляду рішення або розгляду скарги попереднє рішення змінюється на протилежне, нове рішення замнює попереднє і вважається таким, що було прийняте на дату прийняття попереднього рішення. Повноваження Служби встановлювати порядок та право співробітника на оскарження рішення до Ради не застосовується до рішень щодо прийнятності рівня компетентності, винесених Бібліотекарем Конгресу244.

(d) Підвищення заробітної плати відповідно до закону не є рівнозначним підвищенням у значенні пункту (а) цього параграфа.

(є) Цей параграф не застосовується до оплати фізичних осіб, рівень діяльності яких оцінюється згідно із системою управління та розпізнання діяльності245, встановленою відповідно до глави 54 цього титулу або призначених Президентом за згодою та поданням Сенату.

(0 Незважаючи на пункти (Ь) чи (є) цього параграфа, підвищення заробітної плати відповідно до параграфа 5404 цього титулу є рівнозначним підвищенню у значенні пункту (а) цього параграфа, що також береться до уваги у випадку будь-якого співробітника, який, перш ніж підпасти під положення цього параграфа, мав право на підвищення відповідно до системи управління та розпізнання діяльності, встановленої згідно з главою 54 цього титулу.

(g) Під час підрахунку строку служби згідно з пунктом (а) у випадку співробітника, який переводиться без перерви у службі на більш, ніж три дні, з посади, що утримувалася з неасигнованого фонду Міністерства оборони чи Берегової гвардії відповідно до пункту 2105(с), на посаду в Міністерстві

ж Librarian of Congress.

245 performance management and recognition system.

456

>>>457>>>

оборони або Береговій гвардії відповідно, яка підпадає під положення цього параграфа, служба, що утримується на такі засоби, вважається згідно із положеннями, встановленими Службою управління кадрами, посадою, яка підпадає під положення цього розділу.