Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЭП ПОЛНАЯ ВЕРСИЯ.docx
Скачиваний:
11
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
3.77 Mб
Скачать

3. Права

___________________________________________________ (фахівець) має право:

3.1. Давати підлеглим йому співробітникам доручення та завдання по колу питань, що входять в його функціональні обов'язки.

3.2. Контролювати виконання планових робіт, своєчасне виконання окремих доручень і завдань підлеглих йому працівників.

3.3. Запрошувати і одержувати необхідні матеріали і документи, що відносяться до питань діяльності, підлеглих йому працівників.

Продовження дод. Ж

3.4. Вступати у взаємостосунки з підрозділами сторонніх установ і організацій для вирішення оперативних питань виробничої діяльності, що входить у функціональні обов'язки ________ (фахівеця)

3.5. Представляти інтереси підприємства в сторонніх організаціях з питань, що відносяться до задач і виробничої діяльності структурного підрозділу.

    1. Вимагати від керівника підприємства (керівників структурних підрозділів) реалізації прав, що передбачені цією інструкцією, для кваліфікованого виконання своїх обов'язків .

    2. Вносити на розгляд керівництва підприємства пропозиції по вдосконаленню робіт та усунення виявлених недоліків в діяльності підприємства, про заохочення або притягнення до матеріальної та дисциплінарної відповідальності підлеглих йому посадових осіб.

4. Відповідальність

______________________________________ (фахівець) несе відповідальність за:

  • результати і ефективність виробничої діяльності відділу (структурного підрозділу) ___., підлеглих йому працівників.

  • недостовірну інформацію про стан виконання планів, робіт відділу.

  • невиконання наказів, розпоряджень і доручень директора підприємства.

  • неприйняття заходів по припиненню виявлених порушень правил техніки безпеки, протипожежним і іншим правилам, утворюючих загрозу діяльності підприємства, його працівникам.

  • недотримання трудової і виконавської дисципліни працівниками, що знаходиться в його підкоренні.

  • невиконання або неналежне виконання своїх посадових обов'язків згідно цієї інструкції в межах, визначених чинним трудовим законодавством України,

  • спричинення прямого матеріального збитку підприємству, також як за дії ( або бездіяльність), що привели до такого матеріального збитку,

  • правопорушення, вчинені в процесі своєї трудової діяльності в межах, визначених чинним адміністративним, цивільним і кримінальним законодавством України

  • несе персональну відповідальність за збереження і нерозповсюдження наданої в його розпорядження службової інформації

  • ________________________________________________________________

5. Умови роботи

5.1. Режим роботи _____________________________________ (фахівця) визначається відповідно до Правил внутрішнього трудового розпорядку, встановлених на підприємстві і трудовим договором (контрактом).

5.2. У зв'язку з виробничою необхідність ________ (фахівець) повинен виїжджати в службові відрядження (зокрема місцевого значення).

Продовження дод. Ж

5.3. Для вирішення оперативних питань по забезпеченню виробничої діяльності ________ (фахівецю) може виділяться службовий автотранспорт .