Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зразки процесуальних документів.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
551.46 Кб
Скачать

Протокол

пред'явлення фотографій особи для впізнання

м. Київ 16 квітня 2006 р.

Ст. слідчий слідчого відділу Печорського РУ ГУ МВС України у м. Києві майор міліції Король В. П. у присутності понятих:

  1. Коломієць Ніни Григорівни, що зареєстрована та мешкає за адресою: м. Київ, вул. Освіти, 21, кв. 34;

  2. Ковтуна Петра Остаповича, що зареєстрований та мешкає за адресою: м. Київ, вул. Щербакова, 76, кв. 112;

керуючись вимогами статей 85, 127, 175, 176 КПК України, в пе­ріод з 9-ї години ЗО хв до 10 години 35 хв у приміщенні Печерсько-го районного управління Головного управління МВС України у м. Києві при природному освітленні пред'явив свідку Жаркову Дмитру Васильовичу, який зареєстрований та мешкає у м. Києві, вул. Туполева, 117, кв. 14, для впізнання п'ять фотознімків із зобра­женням осіб чоловічої статі. Фотознімки наклеєні на фототаблицю в два ряди (верхній - три фотознімки, а нижній - два) і мають по­рядкові номери відповідно від 1 до 5, які написані під кожним фо­тознімком зліва направо, починаючи з верхнього ряду. Фотознімки скріплені печаткою «Для довідок» Печерського РУ ГУ МВС Укра­їни у м. Києві. Дані про осіб чоловічої статі, які зображені на фото­знімках, містяться у довідці-додатку до фототаблиці.

Свідку Жаркову Д. В., якому пред'являлись фотознімки для впізнання, прізвища осіб, зображених на фотознімках, не оголошу­вались.

Свідок Жарков Д. В. перед початком пред'явлення фотознімків для впізнання попереджений про кримінальну відповідальність за давання завідомо неправдивих показань та за відмову від давання показань за статтями 384 та 385 КК України.

Підпис (Жарков Д. В.)

Учасникам пред'явлення для впізнання роз'яснено їхнє право робити зауваження, які підлягають обов'язковому занесенню до протоколу, а понятим Коломієць Н. Г. і Ковтуну П. О., крім цього, роз'яснено, що вони засвідчують своїми підписами відповідність за­писів у протоколі виконаним діям.

Свідок Жарков Д. В. на запитання: «Чи можете Ви вказати серед зображених на фотознімках осіб, особу, про яку раніше давали свід-

чення?» оглянув пред'явлені йому для впізнання фотознімки і вка­зав на фотознімок під № 3, заявивши, що серед пред'явлених йому фотозображень п'яти осіб чоловічої статі він впізнав молодого чо­ловіка на фотознімку під № 3. Впізнає його за рисами обличчя: ши­рокому підборіддю, густими широкими бровами, а також за корот­кою зачіскою. Цей молодий чоловік 4 квітня 2006 р. приблизно о 16-й годині поблизу станції метро «Берестейська» у м. Києві вчи­нив хуліганські дії, під час яких заподіяв тілесні ушкодження двом перехожим.

Заяв і клопотань від учасників упізнання не надійшло.

Фототаблиця з фотознімками на одному аркуші і довідка про да­ні на осіб, що зображені на фотознімках, пред'явлених для впізнан­ня 16 квітня 2006 р. на одному аркуші, додаються до протоколу.

Протокол прочитаний слідчим вголос, записано правильно.

Особа, яка впізнавала Підпис (Жарков Д. В.)

Поняті:

Ст. слідчий майор міліції

Підпис (Коломієць Н. Г.) Підпис (Ковтун П. О.)

Підпис (Король В. П.)

Зразок довідки до протоколу впізнання

ДОВІДКА

про дані на осіб, що зображені на фотознімках, пред'явлених для впізнання 16 квітня 2006 р.

Фото № 1. На фото № 1 зображений гр. Кривов'яз Григорій Сви-ридович, 1969 р. народження, що зареєстрований і мешкає у м. Ки­єві, вул. Святкова, 17, кв. 21.

Фото № 2. На фото № 2 зображений гр. Малишев Віталій Анто­нович, 1970 р. народження, що зареєстрований і мешкає у м. Києві, вул. Салютна, 98/3, кв. 131.

Фото № 3. На фото № 3 зображений Вітер Дмитро Кирилович, 1970 р. народження, що зареєстрований і мешкає у м. Києві, вул. Кравченка, 54, кв. 35.

Фото № 4. На фото № 4 зображений Головач Петро Петрович, 1970 р. народження, що зареєстрований і мешкає у м. Києві, вул. Глібова, 29, кв. 70.

Фото № 5. На фото № 5 зображений Собчак Лев Іванович, 1971 р. народження, що зареєстрований і мешкає у м. Києві, вул. Косіора, 42, кв. 37.

Підпис (Король В. П.)

Довідку склав

ст. слідчий майор міліції

Зразок протоколу пред'явлення предметів для впізнання