Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зразки процесуальних документів.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
551.46 Кб
Скачать

Постанова

про приєднання до кримінальної справи речових доказів

м. Київ 20 січня 2006 р.

Слідчий слідчого відділу Святошинського РУ ГУ М.ВС України у м. Києві капітан міліції Галаган В. І., розглянувши матеріали кри­мінальної справи №23111, порушеної за фактом зґвалтування гр. Охріменко В. П., за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 152 КК України,

встановив:

16 січня 2006 р., приблизно о 23-й годині двоє неповнолітніх у парку ім. А. С. Пушкіна, розташованому по пр. Перемоги, 68 у м. Києві, зґвалтували гр. Охріменко В. П.

19 січня 2006 р. потерпіла Охріменко В. П. подала в Жовтневе

РУ ГУ МВС України у м. Києві конверт л .листом, який був підкину­тий невідомою особою в її поштову скриньку з погрозою на її адресу.

Беручи до уваги, що оглянутий 20 січня 2006 р. конверт і лист, по­дані потерпілою Охрімеико В. П., по даній кримінальній справі ма­ють значення речових доказів, керуючись ст. 79 КПК України,

постановив:

Конверт з листом, поданий до Святошинського РУ ГУ МВС Ук­раїни у м. Києві і оглянутий 20 січня 2006 р., приєднати до матеріа­лів кримінальної справи № 23111 як речовий доказ.

Слідчий

капітан міліції Підпис (Галаган В. І.)

Зразок постанови про проведення освідування

Постанова про проведення освідування

м. Київ 15 березня 2006 р.

Слідчий слідчого відділу Голосіївського РУ ГУ МВС України у м. Києві капітан міліції Коваленко С. В., розглянувши матеріали кримінальної справи № 4212 за фактом зґвалтування гр. Тимчен­ко О. А.,

встановив:

  1. березня 2006 р., приблизно о 23-й годині ЗО хв. невстановле- ний слідством чоловік у під'їзді будинку № 196, вул. Ломоносова у м. Києві зґвалтував гр. Тимченко О. А. Згідно зі свідченням потер­ пілої Тимченко О. А., вона, захищаючись, подряпала обличчя та груди чоловіка, який її зґвалтував.

  2. березня 2006 р. за підозрою у скоєнні цього злочину був за­ триманий гр. Прохоров Сергій Гаврилович.

Беручи до уваги, що для виявлення можливих слідів - подряпин на тілі Прохорова С. Г.- необхідно провести освідування, керую­чись ст. 193 КПК України,

постановив:

Провести освідування підозрюваного Прохорова Сергія Гаври­ловича, про що йому оголосити під розписку у цій постанові.

Слідчий

капітан міліції Підпис (Коваленко С. В.)

Постанова мені оголошена 15 березня 2006 р.

Підпис (Прохоров С. Г.)

м. Київ

ПРОТОКОЛ ОСВІДУВАННЯ


Зразок протоколу освідування


15 березня 2006 р.

(Освідування почато о 18-й годині ЗО хв) (Освідування закінчено о 19-й годині 20 хв) Слідчий слідчого відділу Голосіївського РУ ГУ МВС України у м. Києві капітан міліції Коваленко С. В. у присутності понятих:

  1. Максименка Олександра Олександровича, який мешкає за ад­ ресою: м. Київ, вул. Пархоменка, 13, кв. 11;

  2. Павленка Сергія Семеновича, який мешкає за адресою: м. Ки­ їв, вул. Пархоменка, 13, кв. 112,

по кримінальній справі № 4212 з додержанням вимог ст. 193 КПК України провів освідування підозрюваного Прохорова Сергія Гавриловича, про що відповідно до статей 85 та 193 КПК України склав цей протокол.

Освідування проведено у приміщенні Голосіївського РУ ГУ МВС України у м. Києві при електричному освітленні.

Перед початком освідування Прохорову С. Г. оголошено поста­нову від 15 березня 2006 р. про проведення освідування і роз'ясне­но зміст ст. 193 КПК України.

Учасникам освідування роз'яснено їхнє право бути присутніми при всіх діях, які будуть провадитися під час освідування, і роби­ти заяви, які підлягають обов'язковому занесенню до протоколу. Крім цього, згідно з вимогами ст. 127 КПК України, роз'яснено їх­ній обов'язок засвідчити факт, зміст та результати освідування.

Після оголошення постанови за пропозицією слідчого Прохо­ров С. Г. зняв з себе піджак, сорочку та майку. При освідуванні на його тілі (на обличчі та грудях) виявлені тілесні ушкодження у вигляді тринадцяти смуг (подряпин), покритих кіркою коричнево­го кольору з нерівними краями довжиною від 5 до 15 см та шириною від 0,3 до 0,7 см. Відстань між вказаними смугами від 0,5 до 2-х см.

Під час освідування від його учасників ніяких заяв з приводу по­рядку освідування, змісту його протоколу не надійшло.

Протокол прочитаний слідчим уголос, записано правильно.

Поняті: Підпис (Максименко О. О.)

Підпис (Павленко С. С.)

Підозрюваний Підпис (Прохоров С. Г.)

Слідчий

капітан міліції Підпис (Коваленко С. В.)

Зразок постанови про проведення ексгумації трупа

«ЗАТВЕРДЖУЮ» Прокурор Київської області Дер­жавний радник юстиції 2-го класу

і

Підпис (А. Д. Прохоренко) 12 квітня 2006 р.