Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зразки процесуальних документів.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
551.46 Кб
Скачать

Повідомлення прокурору про проведений обшук

Повідомляю, що 20 січня 2006 р. в період з 21-ї години ЗО хв до 22-ї години 45 хв мною на підставі ч. 4 ст. 177 КПК України у зв'яз­ку з розслідуванням кримінальної справи № 10345 за фактом від­критого заволодіння індивідуальним майном гр. Крученої Н. В. без санкції прокурора проведено обшук у виробничому приміщенні ЗАТ «Завод «Ремточмеханіка» за місцем роботи гр. Вихристенка Дмитра Григоровича за адресою: м. Київ, вул. Механізаторів, 15.

Під час обшуку було знайдено та вилучено сережки та обручку з металу жовтого кольору.

Додаток: копія протоколу обшуку на трьох аркушах паперу.

Ст. слідчий

майор міліції Підпис (Федоренко Г. Л.)

21.01.2006 р.

Зразки подання до суду про проведення обшуку

«ЗГОДЕН»

Прокурор Голосіївського райо-ну м. Києва радник юстиції

підпис А. П. Кравченко 20 січня 2006 р.

(гербова печатка) Голові Голосіївського районного суду м. Києва

Подання на проведення обшуку

Мною ст. слідчим слідчого відділу Голосіївського РУ ГУ МВС України у м. Києві майором міліції Федоренком Г. Л., в ході розслі­дування кримінальної справи № 10345 про злочин, передбачений ч. 4 ст. 186 КК України,

встановлено:

18 січня 2006 р., приблизно о 23-й годині, Петров К. П. у під'їзді будинку № 15, вул. Тракторна у м. Києві відкрито заволодів золо­тими сережками, золотою обручкою, жіночим наручним годинни­ком марки «Орієнт» та грошима в сумі 1500 гри., які належали гр. Крученій Н. В.

У матеріалах кримінальної справи є достатні дані вважати, що коштовності та гроші, здобуті злочинним шляхом, знаходяться за місцем реєстрації та мешкання підозрюваного Петрова К. П., у зв'яз­ку з чим є необхідність у проведенні обшуку у квартирі Петрова Ки­рила Павловича за адресою: м. Київ, вул. Інкубаторна, 15, кв. З, про що прошу згідно з ч. 5 ст. 177 КПК України винести відповідну по­станову.

Підпис (Федоренко Г. Л.)

Ст. слідчий майор міліції

20 січня 2006 р.

Коментар.

Обшук житла чи іншого володіння особи, за винятком невід­кладних випадків, проводиться лише за вмотивованою постановою судді. При необхідності провести обшук слідчий за погодженням з прокурором звертається з поданням до судді за місцем проваджен­ня слідства. Суддя негайно розглядає подання і матеріали справи,

м. Київ

а у разі необхідності вислуховує слідчого, прокурора і за наявності підстав виносить постанову про проведення обшуку чи постанову про відмову в проведенні обшуку. Постанова судді про проведення обшуку оскарженню не підлягає. На постанову судді про відмову в проведенні обшуку протягом трьох діб з дня її винесення прокуро­ром може бути подана апеляція до апеляційного суду.

Зразок постанови слідчого про проведення обшуку без постанови суду

Постанова

про проведення обшуку без постанови суду

м. Київ 20 січня 2006 р.

Ст. слідчий слідчого відділу Голосіївського РУ ГУ МВС Украї­ни у м. Києві майор міліції Федоренко Г. Л., розглянувши матеріа­ли кримінальної справи № 10345 про злочин, передбачений ч. 4 ст. 186 КК України,

встановив:

18 січня 2006 р., приблизно о 23-й годині, Петров К. П. у під'їзді будинку № 15, вул. Тракторна у м. Києві відкрито заволодів кош­товностями та грошима гр. Крученої Н. В.

20 січня 2006 р. о 19-й годині, під час обшуку у квартирі підозрю­ваного Петрова К. П. від його матері стало відомо, що частину кош­товностей Петров К. П. для реалізації передав гр. Вихристенко-ві Д. Г., який працює ювеліром ЗАТ «Завод «Ремточмеханіка».

Беручи до уваги, що у даний час одержати постанову суду на проведення обшуку за місцем реєстрації та мешкання гр. Вихрис-тенка Д. Г. немає можливості, а зволікання з його проведенням мо­же призвести до втрати речових доказів у кримінальній справі, ке­руючись частинами 5, 6 ст. 177 КПК України,

постановив:

  1. Провести 20 січня 2006 р. обшук у квартирі гр. Вихристенка Дмитра Григоровича за адресою: м. Київ, вул. Інкубаторна, 19, кв. 41,з метою вилучення золотих сережок та обручок, які передав йому гр. Петров К. П.

  2. Копію постанови направити прокуророві району.

Ст. слідчий

майор міліції Підпис (Федоренко Г. Л.)