Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зразки процесуальних документів.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
551.46 Кб
Скачать

Постанова

про вжиття заходів щодо збереження майна та житла ув'язненого

м. Київ 5 квітня 2006 р.

Ст. слідчий слідчого відділу Солом'янського РУ ГУ МВС Укра­їни у м. Києві капітан міліції Коробко А. В., розглянувши матеріали кримінальної справи № 14214 за обвинуваченням Страшенка Ми­коли Івановича у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України,

встановив:

Страшенко М. І. досудовим слідством обвинувачується у вчи­ненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України (заподіяння тяжких тілесних ушкоджень). 4 квітня 2006 р. Солом'янським ра­йонним судом м. Києва йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту в слідчому ізоляторі № 13 Управління Державного Департаменту з питань виконання покарань. У зв'язку з цим без нагляду залишається його майно та житло - квартира № 1 в буд. № 17, вул. Космонавтів у м. Києві.

На підставі викладеного, керуючись ст. 160 КПК України,

постановив:

  1. Майно ув'язненого Страшенка М. 1. передати за описом під відповідальне зберігання начальнику ЖЕУ № 414 Залізничного райжитлоуправління м. Києва Ковальовій Н. В.

  2. Квартиру Страшенка М. І., яка розташована за адресою: м. Київ, вул. Космонавтів, 17, кв. 1 - опечатати.

  3. Про вжиті заходи щодо збереження майна і житла ув'язненого, повідомити обвинуваченого Страшенка М. І.

Ст. слідчий

капітан міліції Підпис (Коробко А. В.)

Зразок подання про вжиття заходів піклування щодо неповнолітніх дітей заарештованого

Начальнику служби у справах не­повнолітніх Шевченківської район­ної держадміністрації м. Києва Коваленко А. 3. . м. Київ, вул. Світлицького, 15

Подання

про вжиття заходів піклування щодо неповнолітніх дітей заарештованого

м. Київ 15 квітня 2006 р.

Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві провадиться досудове слідство по кримінальній справі № 12145 з обвинувачення Петраченко Надії Василівни у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України.

Розслідуванням встановлено, що Петраченко Н. В. проживає ра­зом з двома малолітніми дітьми: дочкою Петраченко Валентиною Василівною, ЗО березня 1996 р. народження, та сином Петраченко Олегом Вікторовичем, 17 травня 2001 р. народження, в однокімнат­ній квартирі за адресою: м. Київ, вул. Щербакова, 93, кв. 4.

13 квітня 2006 р., о 22-й годині ЗО хв, за місцем мешкання Петра­ченко Н. В., перебуваючи у нетверезому стані, умисно заподіяла тяжкі тілесні ушкодження своєму знайомому Випшову І. С, внаслі­док чого в 0 год. ЗО хв 14 квітня 2006 р. він помер.

15 квітня 2006 р. до Петраченко Н. В. була застосована міра за­побіжного заходу - взяття під варту.

Враховуючи те, що малолітні діти Петраченко Н. В.- Петрачен­ко Валентина Василівна, ЗО березня 1996 р. народження, та Петра­ченко Олег Вікторович, 17 травня 2001 р. народження,- залиша­ються без нагляду, відповідно до вимог ст. 159 КПК України прошу Вас терміново вжити необхідних заходів до передачі їх на піклуван­ня родичам або влаштування їх до дитячих установ, про що сповіс­тити за адресою: 252112 м. Київ, вул. Рильського, 5, Шевченківське РУ ГУ МВС України у м. Києві.

відносно якої як запобіжний захід обрано взяття під варту, є непов­нолітні діти, які залишаються без нагляду, слідчий зобов'язаний негайно внести з цього приводу подання до служби в справах не­повнолітніх для вжиття необхідних заходів з передачі зазначених неповнолітніх на піклування родичів або влаштування їх в дитячі установи.

Про вжиті заходи слідчий письмово повідомляє прокурора, а та­кож заарештовану особу і копію листа приєднує до справи.

Зразок повідомлення прокурору

Прокурору Шевченківського району м. Києва раднику юстиції Котляру М. В.