Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зразки процесуальних документів.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
551.46 Кб
Скачать

Постанова про накладення арешту на майно

20 березня 2006 р.

м. Київ

Слідчий слідчого відділу Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві капітан міліції Шамрай В. В., розглянувши матеріали кри­мінальної справи № 12-431 за обвинуваченням Коробка Віктора Михайловича у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України,

встановив:

4 березня 2006 р., приблизно о 4-й годині Коробко В. М., перебу­ваючи в неприязних стосунках з гр. Даниленком В. М., з помсти підпалив його автомобіль марки «Москвич-412», державний но­мерний знак М 42-35 КІ, який знаходився на подвір'ї будинку № 55, вул. Глібова у м. Києві. В результаті знищення автомобіля шляхом підпалу потерпілому Даниленку В. М. було заподіяно матеріальну шкоду на суму 2500 грн.

З метою забезпечення заявленого по цій кримінальній справі ци­вільного позову, керуючись ч. 1 ст. 125 КПК України,

постановив:

Накласти арешт на майно обвинуваченого Коробка Володимира

Михайловича, який мешкає у м. Києві, бул. Польова, 15, кв. З, де б воно не знаходилось.

Слідчий

капітан міліції Підпис (Шамрай В. В.)

Постанова мені оголошена

20 березня 2006 р. Підпис (Коробко В. М.)

Зразок постанови про накладення арешту

на майно у зв'язку з можливою

конфіскацією майна

ПОСТАНОВА

про накладення арешту на майно

м. Київ 20 березня 2006 р.

Ст. слідчий слідчого відділу Жовтневого РУ ГУ МВС України у м. Києві майор міліції Кухар П. П., розглянувши матеріали кримі­нальної справи № 13041 за обвинуваченням Лободи Григорія Сер­гійовича у злочині, передбаченому ч. 2 ст. 187 КК України,

встановив:

15 березня 2006 р., приблизно о 23-й годині, на вул. Механізато­рів, поблизу будинку № 15 у м. Києві Лобода Г. С вчинив розбій­ний напад на гр. Сосункова О. М.

Беручи до уваги, що санкція ч. 2 ст. 187 КК України - злочину, у вчиненні якого обвинувачується Лобода Г. С, передбачає додатко­ву міру покарання - конфіскацію майна, керуючись ч. 2 ст. 125 КПК України,

постановив:

1. Накласти арешт на майно громадянина Лободи Г. С, яке знаходиться за місцем його проживання у м. Києві, вул. Салют­на, 17, кв. 31.

Ст. слідчий

майор міліції Підпис (Кухар П. П.)

Постанову мені оголошено

20 березня 2006 р. Підпис (Лобода Г. С.)

Зразок протоколу про відсутність майна, яке підлягає опису

Протокол

про відсутність майна, яке підлягає опису

м. Київ 20 березня 2006 р.

Ст. слідчий слідчого відділу Голосіївського РУ ГУ МВС Украї­ни у м. Києві майор міліції Кухар П. П. у присутності понятих:

  1. Козмока Петра Валентиновича, що мешкає за адресою: м. Ки­ їв, вул. Пушкіна, 14, кв. 97.

  2. Марчука Івана Вікторовича, що мешкає за адресою: м. Київ, вул. Ломоносова, 215, кв. 142, яким згідно зі ст. 127 КПК України роз'яснені їхні права та обов'язки, за участю гр. Лободи Марфи Харитонівни - матері обвинуваченого Лободи Г. С, яка мешкає у м.Києві, вул. Салютна, 17, кв. 31, у період з 11-ї години до 11-ї години ЗО хв відповідно до ст. 85 КПК України склав цей про­ токол про те, що у квартирі № 31 будинку № 17, вул. Салютна у м. Києві, де мешкає обвинувачений Лобода Григорій Сергійович, його майна, яке підлягало б опису, не виявлено.

Протокол прочитаний слідчим вголос, записано правильно. Від понятих та учасників складання протоколу зауважень та клопотань не надійшло.

Поняті:

Підпис (Козмок П. В.) Підпис (Марчук І. В.)

Склав протокол

ст. слідчий майор міліції

Копію протоколу одержала 20 березня 2006 р.

Підпис (Лобода М. X.) Підпис (Кухар П. П.)

Підпис (Лобода М. X.)