Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зразки процесуальних документів.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
551.46 Кб
Скачать

Постанова

про створення групи слідчих для розслідування кримінальної справи

м. Київ 4 січня 2006 р.

Заступник начальника Дарницького районного управління слідства Головного управління МВС України у м. Києві підполков­ник міліції ГЛестюк В. Г., розглянувши матеріали кримінальної справи № 1171, порушеної 15 грудня 2005 р. за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України, що перебуває у проваджен­ні старшого слідчого слідчого відділу районного управління майора міліції Сюравчика В. Г.,

встановив:

Протягом 2005 р. директор Київського кулінарного училища Петренко О. Т., використовуючи своє службове становище, заволо­дів будівельними матеріалами, виділеними для ремонту училища,

на загальну суму 17 980 грн. Будівельні матеріали використав для будівництва власного дачного будинку.

Під час розслідування цієї справи було виявлено, що Петрен­ко О. Г. за попередньою змовою з начальником відділення «Спирт­них напоїв та холодних закусок» цього самого училища Правден-ком В. М. протягом 2002-2004 рр. за хабарі сприяли вступу до учи­лища 15 учням.

Беручи до уваги, що до закінчення процесуального строку досу­дового слідства та тримання під вартою обвинуваченого Петрен­ка О. Г. необхідно виконати велику кількість слідчих дій (допитів, обшуків, очних ставок, пред'явити обвинувачення ще п'ятьом осо­бам тощо), що неможливо виконати одному слідчому, керуючись статтями 114-1 та 119 КПК України,

постановив:

  1. Доручити провадження досудового слідства по даній кримі­ нальній справі, яка перебуває у провадженні старшого слідчого майора міліції Сюравчика В. Г., також слідчим слідчого відділу Дар­ ницького РУ ГУ МВС України у м. Києві капітанам міліції Трохи- менку С. В. та Гончаренку С. О.

  2. Призначити керівником слідчої групи старшого слідчого ма­ йора міліції Сюравчика В. Г.

  3. Постанову про створення слідчої групи оголосити обвинува­ ченим.

  4. Копію цієї постанови направити прокурору Дарницького ра­ йону м. Києва.

Заступник начальника Дарницького районного управління зі слідства Головного управління МВС України у м. Києві підполковник міліції Підпис (Шерстюк В. Г.)

Зразок протоколу оголошення обвинуваченому постанови про створення групи слідчих

Протокол

оголошення обвинуваченому постанови про створення групи слідчих

м. Київ 10 січня 2006 р.

Ст. слідчий слідчого відділу Дарницького РУ ГУ МВС України у м. Києві майор міліції Мисько О. М., відповідно до вимог ч. 2 ст. 119 КПК України, цього числа в період з 9-ї години ЗО хв до 9-ї години 40 хв у Київському СІЗО № 13 Управління Державного департаменту виконання покарань оголосив Петренку Олегу Григо­ровичу, обвинуваченому у скоєнні злочину, передбаченого ч. З ст. 191 КК України, постанову про створення групи слідчих для розсліду­вання кримінальної справи № 12141, за якого він є обвинуваченим.

Обвинувачений Петренко О. Г., ознайомившись з вказаною по­становою, заявив, що ніяких клопотань та відводів стосовно слід­чих, призначених у групу, не маю.

Протокол мною прочитаний, записано правильно.

Обвинувачений Підпис (Петренко О. Г.)

Ст. слідчий слідчого відділу Дарницького

РУ ГУ МВС України у м. Києві майор міліції Підпис (Мисько О. М.)

Зразок постанови про зміну у групі слідчих