Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зразки процесуальних документів.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
551.46 Кб
Скачать

Повідомлення

прокурору про вжиття заходів щодо піклування про неповнолітніх дітей заарештованого

Повідомляю, що 15 квітня 2006 р. за вихідним № 2210 мною на­правлено подання на ім'я начальника служби у справах неповноліт­ніх Шевченківської районної держадміністрації м. Києва про вжит­тя заходів піклування щодо неповнолітніх дітей: дочки Петраченко Валентини Василівни, ЗО березня 1996 р. народження, та сина Пет­раченко Олега Вікторовича, М травня 2001 р. народження, заареш­тованої Петраченко Надії Василівни, яка притягується до кримі­нальної відповідальності по кримінальній справі № 12145.

Ст. слідчий

майор міліції Підпис (Кравченко О. Г.)

Ст. слідчий майор міліції

Підпис (Кравченко О. Г.)

Примітка: відповідно до ст. 159 КПК України, якщо в особи,

Зразки повідомлень начальнику слідчого

Ізолятора

Начальнику слідчого ізолятора № 13 Управління Державного Департа­менту З питань виконання покарань Прищепі І. К.

Повідомлення

Прошу повідомити під розписку заарештованій Петраченко На­дії Василівні, 25 червня 1965 р. народження, обвинувачуваній у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, яка значиться за Шевченківським РУ ГУ МВС України у м. Києві, про те, що 15 квітня 2006 р. за вихідним № 2210 направлено подання на ім'я начальника служби у справах неповнолітніх Шевченківської районної держадміністрації м. Києва про вжиття заходів піклуван­ня щодо її неповнолітніх дітей.

Підпис (Кравченко О. Г.)

Ст. слідчий слідчого відділу Шевченків­ського РУ ГУ МВС України у м. Києві майор міліції

Зразок дозволу на побачення заарештованого

З родичами

Начальнику слідчого ізолятора № 13 Управління Державного Департа­менту з питань виконання покарань Прищепі І. К.

ДОЗВІЛ

на побачення заарештованого з родичами

На підставі ст. 162 КПК України прошу Вас надати заарештова­ному Тимошенку Григорію Климовичу, 1950 р. народження, обви­нуваченому за ч. 2 ст. 185 КК України, побачення протягом однієї години з його дружиною - Тимошенко Кларою Петрівною, 1952 р. народження, уродженкою м. Києва, паспорт серії БЦ № 660595, ви­даний 25 лютого 1997 р. Жовтневим РУ ГУ МВС України у м. Ки­єві. Ув'язнений Тимошенко Григорій Климович значиться за Жовтневим РУ ГУ МВС України у м. Києві.

Ст. слідчий слідчого відділу Жовтневого РУ ГУ

МВС України у м. Києві майор міліції Підпис (Кравченко О. Г.)

Начальнику слідчого ізолятора № 13 Управління Державного Департа­менту з питань виконання покарань Прищепі І. К.

Повідомлення

Прошу повідомити під розписку ув'язненого Страшенка Мико­лу Івановича, 15 квітня 1960 р. народження, обвинувачуваного у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, який зна­читься за Солом'янським РУ ГУ МВС України у м. Києві, про те, що 5 квітня 2006 р. його квартира опечатана, а все його майно пере­дане під відповідальне зберігання начальнику ЖЕУ № 414 Заліз­ничного райжитлоуправління м. Києва згідно з описом, і вручити йому копію акта опису його майна.

Додаток: копія акта опису майна на чотирьох аркушах.

Ст. слідчий слідчого відділу Солом'янського РУ ГУ МВС України у м. Києві капітан міліції Підпис (Коробко А. В.)

Примітка. Підпис слідчого скріплюється гербовою печаткою органу внутрішніх справ.

Зразок запиту на характеристику

Штамп органу внутрішніх справ

Директору заводу

«Точелектроприлад»

Козаку К. І.

02141, м. Київ, вул. Толбухіна, 6-А

Слідчим відділом Печерського РУ ГУ МВС України у м. Києві розслідується кримінальна справа за обвинуваченням Кравченка Богдана Івановича, 15 січня 1961 р. народження, у скоєнні злочину, передбаченого ч. З ст. 185 КК України.

Для приєднання до кримінальної справи прошу Вас направити виробничу характеристику на Кравченка Б. І., який у 1998 р. пра­цював слюсарем на заводі «Точелектроприлад».

Маша адреса: 02186, м. Київ 186, вул. Підкіпного, 17, Печерськс РУ ГУ МВС України у м. Києві, слідчий відділ.

Слідчий

ст. лейтенант міліції

Зразок запиту у психоневрологічний диспансер

Головному лікареві Печерського ра­йонного психоневрологічного дис­пансера м. Києва Іваненку Р. В. 04320, м~ Київ, 320, вул. Соснова, 25-А.

ЗАПИТ

Слідчим відділом Печерського РУ ГУ МВС України у м. Києві розслідується кримінальна справа за обвинуваченням Кравченка Богдана Івановича, 15 січня 1961 р. народження, що мешкає у м. Києві, вул. Каштанова, 143, кв. 91, у скоєнні злочину, передбаче­ного ч. З ст. 185 КК України.

У зв'язку з цим прошу направити у слідчий відділ Печерсько­го РУ ГУ МВС України у м. Києві за адресою: 02186 м. Київ-186, вул. Підкіпного, 17, довідку про перебування гр. Кравченка Б. 1. на обліку у Печерському районному психоневрологічному диспансері з приводу психічного захворювання.

Слідчий

ст. лейтенант міліції Підпис (Шевчук О. А.)

Підпис (Шевчук О. А.)