Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зразки процесуальних документів.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
551.46 Кб
Скачать

Повідомлення

Згідно зі ст. 15 Закону України «Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві», прошу Вас негай­но вжити заходів щодо тимчасової заборони на видачу будь-кому відомостей про громадян Коробка Володимира Кириловича, 1935 р. народження, та Коробко Ніну Олексіївну, 1938 р, народження, які зареєстровані та мешкають в м. Києві за адресою: вул. Сорочин-ська 15, кв. 31.

Про скасування заходів безпеки щодо гр. Коробка В. К. та Ко­робко Н. О. Вам буде повідомлено додатково.

Ст. слідчий слідчого відділу Шевченківсько­ го РУ ГУ МВС України у м. Києві капітан міліції Підпис (Ромашко Г. Г.)

Ст. слідчий капітан міліції

Зразок повідомлення начальнику паспортного відділу

Начальнику паспортного відділу Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві м. Київ, вул. Рильського, 1

Повідомлення

Згідно зі ст. 15 Закону України «Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві», прошу Вас негай­но вжити заходів щодо тимчасової заборони на видачу будь-кому відомостей про громадян Коробка Володимира Кириловича, 1935 р. народження та Коробко Ніну Василівну, 1938 р. народження, які зареєстровані та мешкають у м. Києві за адресою: вул. Сорочин-ська, 15, кв. 31.

Про скасування заходів безпеки щодо гр. Коробка В. К. та Ко­робко Н. В. Вам буде повідомлено додатково.

Ст. слідчий слідчого відділу Шевченківсько­ го РУ ГУ МВС України у м. Києві капітан міліції Підпис (Ромашко Г. Г.)

Зразок повідомлення начальнику об'єднання електрозв'язку

Начальнику Київського виробни­чого об'єднання електрозв'язку «Київелектрозв'язок» 02005, м. Київ-5, вул. Горького, 40

Повідомлення

Згідно зі ст. 15 Закону України «Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у кримінальному судочинстві», прошу Вас негайно вжити заходів щодо тимчасової заборони на видачу будь-кому відо­мостей про номер телефону абонента Коробка Володимира Кирило­вича, який мешкає у м. Києві за адресою: вул. Сорочинська, 15, кв. 31.

Про скасування заходів безпеки щодо гр. Коробка В. К. Валі бу­де повідомлено додатково.

Ст. слідчий слідчого відділу Шевченківського

РУ ГУ МВС України у м. Києві капітан міліції Підпис (Ромашко Г. Г.)

Зразок протоколу пред'явлення особи для впізнання

Протокол пред'явлення особи для впізнання

м. Київ 15 квітня 2006 р.

Слідчий слідчого відділу Голосіївського РУ ГУ МВС України у м. Києві капітан міліції Сіраш А. П. у присутності понятих:

  1. Гречуля Віктора Івановича, який зареєстрований та мешкає за адресою: м. Київ, вул. Суворова, 15, кв. 3;

  2. Дем'яненка Петра Степановича, який зареєстрований та меш­ кає за адресою: м. Київ, вул. Танкова, 141, кв. 211;

та за участю захисника - адвоката юридичного об'єднання № 1 Солом'янського району м. Києва Соколова Б. А., керуючись вимо­гами статей 85, 127, 174, 176 КПК України, у приміщенні Голосіїв­ського РУ ГУ МВС України у м. Києві при природному освітленні пред'явив потерпілому Швидкому Віктору Денисовичу для впі­знання таких осіб чоловічої статі:

1. Карпенка Григорія Дмитровича, 1947 р. народження, зріст -

182 см, круглолиций, очі сірі, брови широкі, темні, ніс прямий, во­ лосся темне, середньої довжини, зачесане назад, одягнений у джин­ совий костюм;

  1. Дмитренка Миколи Харитоновича, 1947 р. народження, зріст - 184 см, круглолиций, очі сірі, брови широкі, чорні, ніс пря­ мий, волосся русяве, середньої довжини, зачесане назад, одягнений у костюм сірого кольору;

  2. Захарова Петра Васильовича, 1948 р. народження, зріст -

183 см, кругловидий, очі сірі, брови темні, широкі, густі, ніс прямий, волосся темне, середньої довжини, зачесане назад, над верхньою гу­ бою справа розташована родимка круглої форми, діаметром при­ близно 0,5 см, одягнений у костюм сірого кольору.

Підозрюваному Захарову П. В. було запропоновано зайняти міс-

це серед осіб, які пред'являються для впізнання, і він сів на стілець, розташований крайнім справа. Карпенко та Дмитренко також за­йняли місця поряд із Захаровим.

Після цього слідчим по внутрішньому телефону був викликаний потерпілий Швидкий В. Д., якого попереджено про кримінальну відповідальність за давання завідомо неправдивих показань за ст. 384 КК України.

Потерпілий ■ Підпис (Швидкий В. Д.)

Учасникам пред'явлення для впізнання роз'яснено їхнє право робити зауваження, які підлягають обов'язковому занесенню до протоколу, а понятим Гречулю В. І. та Дем'яненку П. С, крім цього, роз'яснено, що вони засвідчують своїми підписами відповідність за­писів у протоколі виконаним діям.

На пропозицію слідчого оглянути осіб, які пред'являються для впізнання, і відповісти на запитання, чи впізнає він серед пред'явле­них йому для впізнання осіб чоловічої статі того, який 13 квітня 2006 р., приблизно о 14-й годині ЗО хв поблизу універмагу «Украї­на», розташованому на пл. Перемоги у м. Києві, шляхом обману за­володів його грошима у сумі 550 грн. Потерпілий Швидкий, огля­нувши пред'явлених йому для впізнання осіб, заявив, що впізнає громадянина, який сидить на правому крайньому стільці, як того, що 13 квітня 2006 р. приблизно о 14-й годині ЗО хв поблизу універмагу «Україна» шляхом обману заволодів його грошима у сумі 550 грн. Впізнає його за зовнішнім виглядом, обличчям, широкими густими бровами та родимою плямою над верхньою губою з правого боку. На вимогу слідчого впізнаний назвав своє прізвище: Захаров Петро Ва­сильович.

Впізнання провадилось з 13-ї години ЗО хв до 15-ї години ЗО хв.

Протокол прочитаний слідчим вголос, записано правильно.

Від понятих та учасників впізнання жодних зауважень та клопо­тань не надійшло.

Потерпілий

Особи, які пред'являлись для впізнання:

Підпис (Швидкий В. Д.)

Особа, яку впізнали Поняті:

Адвокат

Слідчий капітан міліції

Підпис (Карпенко Г. Д.) Підпис (Дмитренко М. X.) Підпис (Захаров П. В.) Підпис (Гречуль В. І.) Підпис (Дем'янов П. С.) Підпис (Соколов Б. А.) Підпис (Сіраш А. П.)

Зразок протоколу пред'явлення фотографій особи для впізнання