Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Зразки процесуальних документів.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
14.08.2019
Размер:
551.46 Кб
Скачать

Постанова

про забезпечення конфіденційності даних про особу

м. Київ 14 січня 2006 р.

Старший слідчий слідчого відділу Шевченківського РУ ГУ МВС України у м. Києві капітан міліції Ромашко Г. Г., розглянув­ши матеріали кримінальної справи № 1544, порушеної за фактом вимагання індивідуального майна у гр. Коробка В. К.,

встановив:

  1. січня 2006 р., близько 18-ї години ЗО хв, особливо небезпечний рецидивіст Бородач К. П. за попередньою змовою з раніше судимим Варавою К. Г. та двома не встановленими слідством особами чоло­ вічої статі на подвір'ї будинку № 134 на вул. Ю. Коцюбинського у м. Києві, зустріли гр. Коробка В. К. і, дізнавшись, що Коробко за­ ймається купівлею-продажем автомашин, стали вимагати у нього 15 тис. дол. США. Після відмови Коробка дати їм гроші, вони, застосовуючи насильство, небезпечне для життя і здоров'я, автома­ шиною вивезли його у с Вербівку Фастівського району Київської обл., де тримали у покинутому будинку.

  2. січня 2006 р. вони почали вимагати названу суму грошей як ви­ куп за Коробка В. К. у його дружини Коробко Н. О., яка пообіцяла виконати цю вимогу, а сама звернулась до органів міліції. На їх ви­ могу Коробко Н. О. поклала в обумовленому місці грошову «кук­ лу», в якій фактично було 1000 дол. США. Після того як Бородач і Варава забрали цю грошову «куклу», вони були затримані праців­ никами міліції, а через деякий час потерпілий був звільнений.

За даним фактом 9 січня 2006 р. порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 146, ч. 4 ст. 189 КК Ук­раїни.

1 \ січня 2006 р. Бородач і Варава взяті під варту.

Беручи до уваги, що слідчі органи ознайомлені з оперативною інформацією про наявність загрози життю потерпілим - подружжю Коробко, яка отримана працівниками відділу карного розшуку, ке­руючись ст. 52-1 КПК України, ч. 2 ст. З та п. а ст. 15 Закону Укра­їни «Про забезпечення безпеки осіб, які беруть участь у криміналь­ному судочинстві»,

постановив:

  1. Забезпечити безпеку потерпілих Коробка В. К. і Коробко Н. О. шляхом виклику їх до суду лише через Шевченківське РУ ГУ МВС України у м. Києві; накладення тимчасової заборони на видачу ад­ ресними бюро, паспортною службою, довідковою службою АТС ві­ домостей про них, зміну місця проживання.

  2. Здійснення заходів безпеки покласти на Шевченківське РУ ГУ МВС України у м. Києві.

  3. Роз'яснити Коробку Володимиру Кириловичу та Коробко Ні­ ні Олексіївні права та обов'язки особи, щодо якої здійснюються за­ ходи забезпечення безпеки, передбачені ст. 52-2 КПК України, та повідомити їх про застосовані до них заходи безпеки та умови їх здійснення.

  1. Постанову про забезпечення конфіденційності даних про по­ дружжя Коробко зберігати у слідчому відділі Шевченківського ІУ ГУ МВС України ум. Києві.

  2. Копію постанови направити начальнику Шевченківського РУ ГУ МВС України в м. Києві для організації здійснення заходів безпеки.

Підпис (Ромашко Г. Г.)

Зразок повідомлення начальнику адресного

бюро

Начальнику адресного бюро

м. Києва

м. Київ, вул. Володимирська, 15