Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
тактика_0310 / PosbnFZVCh0_ch_1 VK.doc
Скачиваний:
255
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
4.5 Mб
Скачать

Зразок №17

ДОВІДКА

про наявність грошових коштів, які зберігаються у грошовому сейфі (касі) військової частини А – 0001 на 5 квітня 20 __ р.

Залишок готівки за обліком 1500 гривень 00 коп.

Виплачено за не проведеними по обліку грошовими документами

Всього 600 гривень.

У тому числі:

Роздавальна відомість №20 400 гривень.

Роздавальна відомість №21 200 гривень.

Залишок готівки з врахуванням не проведених за обліком грошових документів 900 гривень.

Фактична наявність коштів 900 гривень.

У тому числі:

По 100 Х 1 = 100 грн.

По 50 Х 6 = 300 грн.

По 20 Х 20 = 400 грн.

По 10 Х 5 = 50 грн.

По 5 Х 6 = 30 грн.

По 2 Х 5 = 10 грн.

По 1 Х 8 = 8 грн.

Розмінна монета 2 грн. 00 копійок.

Помічник командира військової частини-начальник фінансово-економічної служби

Капітан І. Борисенко

Казначей (касир)

Прапорщик І. Сидоренко

10. Прийом, збереження, облік і видача грошей і цінностей в військово-лікувальних закладах

При розміщенні військовослужбовців на лікування в госпіталь забезпечення збереження особистих речей, грошей і цінностей хворих покладається на цей заклад.

Прийом, збереження, облік і повернення грошей, цінних паперів і інших цінностей організує начальник фінансового органувійськово-лікувального закладу.

Порядок прийому грошей і цінностей від хворих

При надходженні у військово–лікувальні установи хворих вони одночасно зі здачею предметів обмундирування і спорядження здають на зберігання готівку, цінні папери, вкладні й ощадні книжки, ордена, медалі, орденські книжки, годинники кишенькові і наручні, вироби з дорогоцінних металів.

Прийом на збереження грошей і цінностей від хворих покладено на фінансовий орган військово–лікувального закладу з оформленням прибуткового касового ордера та видачею хворому квитанції до прибуткового касового ордера.

При здачі на збереження грошей і цінностей хворий розписується в документах, а при важкому стан його здоров’я, що не дозволяє власноручно розписатися, робиться наступний напис: “Через важкий стан хворого в здачі грошей і цінностей не розписався”. Цей напис завіряється підписами чергового лікаря і чергової медичної сестри прийомного відділення.

Якщо хворий за станом здоров’я не може зберігати отриману квитанцію, то вона зберігається в лікувальному відділенні разом з особистими документами хворого.

У прибутковому касовому ордері на прийом цінних паперів вказується найменування, їх номінальна вартість, номери серій; на прийом коштовних предметів – короткий опис кожного предмета і його номер (якщо він є), а на вироби з дорогоцінних металів, крім того, – проба металу.

В окремих випадках прийом дозволяється робити черговій медичній сестрі прийомного відділення, з видачею вищевказаної квитанції про прийом грошей та цінностей.

Чергова медична сестра прийняті на збереження гроші і цінності в той же день передає у фінансовий орган з оформленням прибуткових документів.

Іншим посадовим особам військово-лікувальних закладів, крім начальника фінансового органуі чергової медичної сестри прийомного відділення, приймати від хворих на збереження гроші і цінності забороняється.

Соседние файлы в папке тактика_0310