Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
416479_6E75A_shevchuk_s_v_ukra_nske_dilove_movl....doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
15.04.2019
Размер:
4.01 Mб
Скачать

2. Права та обов'язки сторін

2 І. Режисер зобов 'язусться:

2.1.1. Не передавати Твір чи його фрагменти іншим юридичним або фізичним особам дія створення ігрового кіно-, /лете- або відео- фільму беї письмової згік)и Проднкера нпрснюлж семи років з моменту підписаніт цього Договору

2.1.2. Брати участь у дублюванні фільму російською мінюю.

  1. Не заперечувати проти відтворення, розповсюдженім, публічного показу, трачс.гяції в сфіір та по кабелю дія широкого загалу, а також не заперечувати проти будь-якого іншого пуб­лічного відтворення фільму, проти повного або часткового від-стутення прав на нього, а також проти його субтитрунашм, дублювання та озвучування.

  2. Не використовувати окремі частини, кадри Твору неза­лежно від фІЛЬМу в ЦІ 10 ні

Режисер не мас права використовувати Твір для стнорення інших ігрових аудіовізуальних творів.

2.1.5. Режисер мас право вилучити своє ім'я (чи псевдонім} з титрів фільму, письмово повіоомивши про цс Продюсера не пізні- ше дати завершення роботи над фільмам.

2.2. Продюсер зобов'язусться:

2- 2,1. Вказувати їм я (або псевдонім) Режисера в титрах фі ль-муу всіх видах його відтворенім та розповсюдженім. Умови цього паїожеюм вшнгити до всіх Договорів щоскг відстхтетм Про­дюсерам переданих йому Режисером прав.

  1. Запрошувати Режисера до рсязоти над дубзюванням фільму.

  2. Визнавати та ікітрииувативя ікобистих нечайновш прав під час використання Твору.

  3. Повідомляти Режисера впрензовж роботи про всі свої вимоги щодо зміну Творі, в таму числі назви або інших параметрів, з метою забезпечення здійсненім Режисером згаданих змін.

3. ВИКОРИСТАННЯ ТВОРУ 3.1. За умови належного виконання Продюсерам своїх юбов 'я-зань щодо Режисерської винагорініи (див. нижче) Режисер пере­дає йому на тіключній основі та па визначений у статті 4 термін свої майнові права на використання Твору, що є предметам цього Договору в межах нажченаведеша лімітів. Це повноваження дозволяє Продюсеру використовувати майнові права Режисера самостійно за участі третіх осіб відповідно до таких способів: 3,1.1. На підставі права на відтворення: З.І.І./. Знімання всіма засобами аудіовізуальної фіксації.

Роїділ IV

3.1.1.2. Записусіиа засобами з використанням чорно-білого чи кольорового зображення, оригінального чи синхронізованого звуку, титрів чи субтитрів фільму, а також фонограми названого фіїьму.

3.1.1.3. Створення будь-яких дублікатів, копій чи фонограм.

3.1.1.4. Передання дія розповсюдження цих дублікатів чи копій з метою використання фіільму, юкрема розповсюдження відеоза- писів (відеокасет, віснюдисків тощо) фільму шляхом продажу, від- чуження інший способом або шгяхам здачі до найму чи у прокат для приватного чи публічного використання.

3.1.2. На підставі права на розповсюдження:

3.1.2.1. Публічний показ як платний так і безплатний.

  1. Телепоказ в оригінальній версії, дубльований чи субтит-рований, повністю або частково, трансляцією в ефірі, по проводах чи через сателіт для приватного або публічного платного чи беї лгатного використаній!.

  2. Повторний показ фільму через кабельну мережу, ефір чи по проводах на безплатній чи піатнІй основі без обмеження кількості повторів.

  3. Повторний показ фрагментів фіїьму через кабельну мережу, ефір, сатезіт чи по проводах на безплатній чи платній основі.

3.1.3. Інше використання:

  1. Монтаж І розповсюдження фрагментів фільму, при­значених о.хя рекіалш самого фільму.

  2. /Розповсюдження чи тезерозповсюдження аюно.'рач усієї або частини звукової стрічки фіїьму. Розповсюдження фюно-грам означає їх поширення шіяхач продажу, оренди чи здачі до НвїЬву з метою приватного використання. Гсісрозповсюдження здійснюється на умовах, передбачених параграфом 3.1.2.

3.2. Режисер має право на ваіодІння копією на В5Р з метою забезпечення показів некамерційного характеру на фн'стиваїях. конкурсах тощо.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]