Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Наскрізна ПРОГРАМА 2012.doc
Скачиваний:
49
Добавлен:
24.02.2016
Размер:
1.37 Mб
Скачать

6. Захист звіту з практики

Захист звіту про практику проводиться перед спеціально створеною комісією, до складу якої входять: завідувач випускаючої кафедри (голова комісії), відповідальний від кафедри за організацію і проведення практики, наукові керівники студента по практиці і магістерській роботі. До захисту студент готує доповідь.

У процесі захисту студент повинен коротко викласти основні результати проробленої роботи, висновки і рекомендації, структуру й аналіз матеріалів, що включаються в магістерську роботу, оцінити їхню повноту й обсяг роботи, яку необхідно виконати для завершення магістерської роботи. Основні рекомендації щодо підготовки і захисту звіту приведені в «Пам'ятці студентам до захисту звіту по переддипломній практиці» (додаток М). За результатами захисту комісія виставляє студенту диференційовану оцінку (за чотирибальною системою або за прийнятою системою по кредитно-модульній системі оцінювання), заносить її в залікову книжку та залікову відомість і дає рекомендації щодо виконання магістерської роботи.

Захист звітів по практиці оформлюється протоколом, у якому проставляються підписи членів комісії. У протоколі наводяться поставлені членами комісії запитання студенту.

Додатки

Додаток а

Типовий порядок денний зборів студентів

З переддипломної практики

Ціль практики: збір конкретних вихідних даних з теми магістерської роботи.

1. Терміни практики — _________ тижнів.

2. Терміни виконання розділів магістерської роботи _____.

Закінчення - ______________ .

3. Керівництво практикою. Керівниками переддипломної практики від ВНЗ призначаються керівники магістерських робіт.

4. Ведення “Щоденника практики». У процесі проходження практики студент повинний вести "Щоденник", коротко описуючи виконання робіт і одержуючи відмітки про їх виконання.

5. Місце проходження практики. Повинно строго відповідати тій організації, звідки надано лист-заявку на студента, і наказу по ВНЗ на переддипломну практику.

6. Звіт студента по переддипломній практиці. Звіт попередньо приймає керівник практики від ВНЗ (ставить оцінку, що рекомендується, і пише рецензію). Звіт повинний містити таблиці, схеми, матеріали аналізу проблеми, фотографії об'єктів, форми збору вихідної інформації і т.д. Разом зі звітом здаються інші документи по практиці. Звіт підлягає захисту перед комісією, за результатами захисту проставляється оцінка. Усі матеріали звіту залишаються в архіві кафедри. При здачі звіту студент остаточно формулює тему магістерської роботи, визначає організацію-об’кт дослідження, представляє зміст магістерської роботи і бібліографію по проблемі. Студент надає оформлену документацію — завдання на магістерську роботу, титульну сторінку й інші необхідні документи з комплекту.

7. Підготовка, вивчення студентами і періодичне відновлення діючого стенда «Виконання магістерських робіт». Стенд повинний містити зразки заповнення комплекту необхідних документів, календарний план виконання магістерських робіт, приблизні структури і зміст оглядів-конкурсів цих робіт.

8. Вивчення студентами «Методичних вказівок щодо проходження переддипломної практики», а також методичних вказівок по виконанню окремих розділів магістерської роботи.

9. Підготовка і доведення до відома студентів-випускників: графіка консультацій керівників; календарного плану роботи студентів над магістерською роботою, термінів і змісту оглядів магістерських робіт; списку складу комісії з прийому звітів по переддипломній практиці.