Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Uchebnik_po_UZRG.docx
Скачиваний:
199
Добавлен:
20.11.2019
Размер:
3.97 Mб
Скачать

Мал.2. Супра 6е Процесори модельних рядів ar і rn

 

Поверхня корпусу всіх машин як зовні, так і всередині покрита спеціальним акриловим порошком, який забезпечує легке чищення машини при санітарній обробці. Процесори випускаються в настільному і підложному виконанні.

Місткість бачка для збивання, замісу і перемішування - від 5 до 200 л. Процесор АК5 в стандартному виконанні оснащений захисним пристроєм, який також можна використовувати при підйомі або опусканні бачка для збивання.

Також модель комплектується м'ясорубкою і овочерізкою АК60.

М'ясорубка (мал.3) має діаметр отвору для завантаження сировини 62 мм і діаметр вихідних отворів грат 4,5 мм В деяких моделях машин м'ясорубка комплектується насадкою для отримання сосисок.

Мал.3. AR – 60

 

В бачку для збивання передбачений електричний нагрів кожуха для підігріву води або масла. Бачок виконаний з нержавіючої сталі з кільцевим ободом з литого алюмінію. Ефективним додатковим пристосуванням до приводу є скребок, що очищає стінку в діжі при збиванні який працює безперервно. Скребок забезпечує більш якісне перемішування і скорочує час очищення діжі.

Всі моделі процесорів оснащені вбудованим протирозпилюючим  пристроєм з нержавіючої сталі і знімними запобіжними гратами. Грати можуть бути виконані з нержавіючої сталі або з пластмаси.

Управління машинами різних типів, може здійснюватися панелями: ручного управління, сервоуправління і з комп'ютерним управлінням.

Панель ручного управління складається з двох кнопок: зелена кнопка - «Пуск»; червона кнопка - «Стоп». За наявності в машині панелі сервоуправління перед запуском машини необхідно виставити швидкість руху робочих органів і час обробки продукту. Виставлені значення можуть бути змінені під час роботи. При цьому автоматичний підйом і опускання бачка здійснюється за допомогою клавіші на панелі.

Імпульсний режим електродвигуна передбачений у всіх моделях. При нещільній фіксації насадок, ножів або дисків включається автоматична система блокування.

Панель з комп'ютерним управлінням включає до 25 програм, причому кожна програма забезпечує можливість установки дев'яти різних швидкостей і тимчасових інтервалів процесу.

 

Технічна характеристика: таблиця1

 

Модель

АR5

AR10

RN20

 

Місткість бачка, л

5

10

20

 

Номінальна потужність, кВт

0,33

0,37

0,75

 

Діапазон швидкостей, об/хв

30..200

110..420

75.350

 

Обладнанні:

 

 

 

 

М'ясорубкою

+

+

+

 

Овочерізкою

+

+

+

 

Габаритні розміри, мм:

довжина

ширина

висота

 

 

415

280

475

 

 

600

385

715

 

 

667

450

885