Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 26

Завдання 1. Наведіть приклади вчинення таких злочинів (складіть фабули) і запишіть їх письмово: втручання у діяльність державного діяча; перешкоджання діяльності народного депутата; невиконання службовою особою законних вимог тимчасових слідчих комісій Верховної Ради України; умисне пошкодження ліній зв’язку.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «винятковий цинізм», «працівник правоохоронного органу», «предмет, спеціально пристосований або заздалегідь заготовления для нанесення тілесних ушкоджень», «порнографічні предмети», «приховування». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до таємниці кореспонденції)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 314-317 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі VІІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона громадської безпеки в Україні» (на вибір студента).

Варіант 27

Завдання 1. Виписати у зошити перелік тих статей Особливої частини КК, предметом яких названий той чи інший вид документів, а також записати ті ознаки, якими повинен характеризуватися кожен такий предмет.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «твори, що пропагують культ насильства та жорстокості», «розповсюдження», «місця розпусти», «злочинна діяльність», «отруйні речовини». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування протоколу статті 1 протоколу №1«Захист права власності» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 342, 348, 356, 358 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів, передбачених розділом VІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона безпеки руху та експлуатації транспорту в Україні» (на вибір студента).

Варіант 28

Завдання 1. Розмежувати такі склади злочинів: ст. 354 КК «Одержання незаконної винагороди працівником державного підприємства, установи чи організації та ст. 368 КК «Одержання хабара».

Завдання 2. Написати дефініції понять: «твори, що пропагують расову, національну чи релігійну нетерпимість та дискримінацію», «сутенерство», «сильнодіючі речовини», «фальсифікація», «лікарські засоби». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 3 «Заборона катувань» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 364, 365, 366, 368, 369 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі VІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона громадського порядку та моральності в Україні» (на вибір студента).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]