Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 9

Завдання 1. Визначитити, які зі злочинів, передбачених розділами ІІ—VІ Особливої частини КК, посягають на два об’єкти.

Завдання 2. Накреслити розгорнуту схему системи покарань за КК.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Стадії вчинення умисного злочину» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Множинність злочинів».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Об’єкт злочину».

Варіант 10

Завдання 1. Накреслити у зошитах схему ознак об’єктивної сторони складу злочину.

Завдання 2. Опрацювати Єдиний державний реєстр судових рішень та скласти пять ситуативних задач з теми «Множинність злочинів».

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Співучасть у злочині» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Обставини, що виключають злочинність діяння».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Склад злочину».

Варіант 11

Завдання 1. Назвати статті розділів VІІІ «Злочини проти довкілля», XІ «Злочини проти безпеки руху та експлуатації транспорту», XІІ «Злочини проти громадського порядку та моральності» Особливої частини КК, в яких ознаками об’єктивної сторони злочину зазначені місце, час, спосіб, обстановка вчинення злочину. Виписати відповідні об’єктивні ознаки.

Завдання 2. Опрацювати Єдиний державний реєстр судових рішень та скласти пять ситуативних задач з теми «Співучасть у злочині».

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Множинність злочинів» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Стадії вчинення умисного злочину».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Поняття злочину, його ознаки та класифікація злочинів».

Варіант 12

Завдання 1. Визначитити ознаки, що характеризують об’єктивну сторону злочинів, передбачених розділом ХVІІ «Злочини у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов’язаної з наданням публічних послуг» Особливої частини КК.

Завдання 2. Опрацювати Єдиний державний реєстр судових рішень та скласти пять ситуативних задач з теми «Звільнення від кримінальної відповідальності».

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Обставини, що виключають злочинність діяння» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Суб’єктивна сторона складу злочину».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Законодавство про кримінальну відповідальність та його тлумачення».

Варіант 13

Завдання 1. Ознайомитися зі змістом статей 111 «Державна зрада», 117 «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини», 296 «Хуліганство» КК та виписати і охарактеризувати основні та факультативні ознаки об’єктивної сторони складів цих злочинів.

Завдання 2. Виписати статті Особливої частини КК, в яких передбачаються спеціальні види звільнення від кримінальної відповідальності. Виписти умови такого звільнення у кожному випадку.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Звільнення від кримінальної відповідальності» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Суб’єкт злочину».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Поняття, предмет, система, завдання та принципи кримінального права України».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]