Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 11

Завдання 1. Проаналізувати склади злочинів, передбачених у ст. 127 КК «Катування» та ст. 373 КК «Примушування давати показання». Розмежувати ці склади злочинів.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «прекурсори», «вибухові речовини», «умисне знищення», «предикатний злочин», «тілесне ушкодження». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 4 «Заборона рабства та примусової праці» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 185, 186 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів проти інформаційної безпеки.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона безпеки руху та експлуатації транспорту в Україні» (на вибір студента).

Варіант 12

Завдання 1. Розмежуйте такі склади злочинів: „Грубе порушення законодавства про працю” (ст. 172 КК) та „Грубе порушення угоди про працю” (ст. 173 КК). Випишіть та охарактеризуйте спільні та розмежувальні ознаки цих складів злочинів.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «аналоги наркотичних засобів або психотропних речовин», «працівник правоохоронного органу», «умисне пошкодження», «житло», «викрадення». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до житла)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 187, 190 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів проти інформаційної безпеки.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона громадського порядку та моральності в Україні» (на вибір студента).

Варіант 13

Завдання 1. Ознайомтеся з Сімейним кодексом України і випишіть умови, за наявності яких усиновлення дитини, передача її під опіку (піклування) чи на виховання в сім’ю громадян є незаконним.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «перевищення влади або службових повноважень», «інше володіння особи», «близький родич», «службова особа», «расова, національна чи релігійна нетерпимість». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до приватного життя)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 189, 191 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів, передбачених розділом ХV Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона здоров’я населення в Україні» (на вибір студента).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]