Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 17

Завдання 1. В яких статтях інших розділів Особливої частини КК передбачена відповідальність за заподіяння шкоди об’єктам довкілля?

Завдання 2. Написати дефініції понять: «викрадення людини», «незаконне зберігання», «таємниця голосування», «ухилення», «інше приміщення». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів? Назвіть їх.

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 5 «Право на свободу та особисту недоторканність» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 248-250 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів, передбачених розділом ХІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона службової діяльності та професійної діяльності, повязаної з наданням публічних послуг в Україні» (на вибір студента).

Варіант 18

Завдання 1. Розмежувати такі склади злочинів: «Порушення правил екологічної безпеки» (ст. 236 КК), «Проектування чи експлуатація споруд без систем захисту довкілля». (ст. 253 КК). При цьому охарактеризувати спільні та розмежувальні ознаки цих складів злочинів.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «таємниця листування, телефонних розмов, телеграфної або іншої кореспонденції», «відкрите викрадення», «обман», «привласнення», «незаконне придбання». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 7 «Ніякого покарання без закону» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 255, 257 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі ХІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона правосуддя в Україні» (на вибір студента).

Варіант 19

Завдання 1. Розмежувати такі склади злочинів: «Порушення правил охорони вод» (ст. 242 КК), «Забруднення моря» (ст. 243 КК). При цьому охарактеризувати спільні та розмежувальні ознаки цих складів злочинів.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «таєсне викрадення», «зловживання довірою», «розтрата», «відомості, що становлять комерційну або банківську таємницю», «державний діяч». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 2 «Свобода думки, совісті і релігії» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 262-264 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів, передбачених розділом ХІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона встановленого порядку несення військової служби в Україні» (на вибір студента).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]