Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 14

Завдання 1. Вкажіть статті (частини статей) розділу V Особливої частини КК, які передбачають відповідальність за злочини, способом вчинення яких є: зловживання владою або службовим становищем; перевищення влади або службових повноважень; службове підроблення.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «проникнення», «жінка, яка завідомо для винного перебувала у стані вагітності», «тяжке тілесне ушкодження», «вторинна сировина», «стан сильного душевного хвилювання». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до сімейного життя)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 199, 201 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі ХV Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона державної таємниці, недоторканності державних кордонів, забезпечення призову та мобілізації в Україні» (на вибір студента).

Варіант 15

Завдання 1. Виписати з КК статті, в яких також передбачається відповідальність за знищення або пошкодження майна. Чим вони відрізняються від злочинів, передбачених статтями 194 та 196 КК.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «середньої тяжкості тілесні ушкодження», «умисне вбивство», «мордування», «неналежне виконання», «розголошення». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до таємниці кореспонденції)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 204, 206, 209 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів, передбачених розділом ХІІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона авторитету органів державної влади, органів місцевого самоврядування та обєднань громадян в Україні» (на вибір студента).

Варіант 16

Завдання 1. Визначити співвідношення між поняттями «довкілля», «природа», «природні багатства», «навколишнє природне середовище», «екологія». Який термін, на Вашу думку, є найбільш прийнятним для найменування розділу VIII Особливої частини КК?

Завдання 2. Написати дефініції понять: «незаконне позбавлення волі», «підміна», «особа, яка не досягла статевої зрілості», «розбещення», «перешкоджання». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування протоколу статті 1 протоколу №1«Захист права власності» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 212, 222 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі ХІІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона інформаційної безпеки в Україні» (на вибір студента).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]