Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 5

Завдання 1. Написати формулу кваліфікації за таким формулюванням обвинувачень: 1) К. вчинив закінчений замах на зґвалтування неповнолітньої, що спричинило особливо тяжкі наслідки; 2) С. скоїв закінчену крадіжку з проникненням у житло, хуліганство, вчинене групою осіб та з використанням предметів, які були спеціально пристосовані для заподіяння тілесних ушкоджень; 3) В. вчинив умисне вбивство двох або більше осіб з корисливих мотивів з особливою жорстокістю; 4) К. був пособником крадіжки, вчиненої за попередньою змовою групою осіб та виконавцем грабежу, поєднаного з насильством, яке не було небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого в момент заподіяння; 5) К. вчинив готування до вбивства двох або більше осіб та був організатором групи осіб, яка займалася торгівлею людьми.

Завдання 2. Написати дефініції понять: спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб, малолітній, насильство, небезпечне для життя чи здоровя особи, одержання, погроза. У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до приватного життя)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 149, 150 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів, передбачених розділом ХІХ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона конституційних прав та свобод особи в Україні» (на вибір студента).

Варіант 6

Завдання 1. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за різнии статтями розділу ІІ Особливої частини КК.

Завдання 2. Написати дефініції понять: підакцизні товари, викрадена людина, погроза застосуваннянасильства, напад, хуліганський мотив. У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до сімейного життя)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 150-1, 304 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі ХІХ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона власності в Україні» (на вибір студента).

Варіант 7

Завдання 1. Опрацювати ст. 129 КК «Погроза вбивством» та ст. 120 КК «Доведення до самогубства». Виписати та охарактеризувати ознаки цих складів злочинів. Як, на Вашу думку, потрібно кваліфікувати дії винного, якщо погроза вбивством виступає способом вчинення інших злочинів. Свою думку обгрунтуйте.

Завдання 2. Написати дефініції понять: насильство, схиляння до вживання, втручання у діяльність, транснаціональна організація, вогнепальна зброя. У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до таємниці кореспонденції)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 152-153 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів, передбачених розділом ХVІІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона господарської діяльності в Україні» (на вибір студента).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]