Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 23

Завдання 1. Розмежувати такі склади злочинів: «Порушення правил ядерної або радіаційної безпеки» (ст. 274 КК) та «Порушення правил екологічної безпеки» (ст. 236 КК). При цьому охарактеризувати спільні та розмежувальні ознаки суміжних складів злочинів.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «їдка речовина», «роботи з підвищеною небезпекою», «вибухонебезпечні підприємства або вибухонебезпечні цехи», «залізничний транспорт», «блокування». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до житла)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 299-301 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів, передбачених розділом ІХ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Основи кримінально-правової кваліфікації» (на вибір студента).

Варіант 24

Завдання 1. Проаналізувати та розмежувати такі склади злочинів: «Наруга над могилою» (в частині викрадення предметів, що знаходяться в місці поховання або на трупі) (ст. 297 КК) та «Крадіжка» (ст. 185 КК), «Грабіж» (ст. 186 КК).

Завдання 2. Написати дефініції понять: «водний транспорт», «угон», «незаконне заволодіння», «незаконне заволодіння транспортним засобом», «підробка». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до приватного життя)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 302, 303 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі ІХ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона життя та здоров’я особи в Україні» (на вибір студента).

Варіант 25

Завдання 1. Виписати спільні та відмінні ознаки у складах злочинів, передбачених ст. 308, 312, 313 КК.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «повітряний транспорт», «транспортний засіб», «масові заворушення», «особлива зухвалість», «представник влади». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до сімейного життя)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 307-310 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів, передбачених розділом VІІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона власності в Україні» (на вибір студента).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]