Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 14

Завдання 1. Проаналізувати склади злочинів, відповідальність за які передбачена статтями 115, 122, 129, 152, 156, 185–198, 255–257 КК. Визначити, які з них є формальними, які матеріальними, а які усіченими. Пояснити чому.

Завдання 2. Накреслити таблицю, в якій відобразити та охарактеризувати відмінні ознаки примусових заходів медичного характеру та примусового лікування.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Покарання та його види» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Об’єктивна сторона складу злочину».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Особливості кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх».

Варіант 15

Завдання 1. Ознайомитися зі ст. 361 КК. Чи вказано у цій нормі предмет злочину, знаряддя та засоби його вчинення? Якщо так, то визначити їх і розмежувати.

Завдання 2. Накреслити схему обставин, які пом’якшують та обтяжують покарання, в якій також відобразити значення цих обставин для призначення покарання.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Призначення покарання» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Об’єкт злочину».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Примусові заходи медичного характеру та примусове лікування».

Варіант 16

Завдання 1. Назвати злочини, передбачені розділом ІІ Особливої частини КК «Злочини проти життя та здоров’я особи», які можуть бути вчинені: а) лише шляхом дії; б) як шляхом дії, так і шляхом бездіяльності; в) лише шляхом бездіяльності.

Завдання 2. Накреслити схему загальних засад призначення покарання. Охарактеризуквати кожну з них.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Звільнення від покарання та його відбування» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Склад злочину».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Судимість».

Варіант 17

Завдання 1. Проаналізувати визначення поняття «службова особа», закріплене у загальній та особливій частинах КК та виписати відмінні ознаки цих понять. Пояснити, чому законодавець передбачив різне тлумачення цього поняття у КК.

Завдання 2. Накреслити таблицю, в якій відобразити та охарактеризувати відмінні ознаки призначення покарання за сукупністю злочинів та сукупністю вироків.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Примусові заходи медичного характеру та примусове лікування» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Поняття злочину, його ознаки та класифікація злочинів».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Звільнення від покарання та його відбування».

Варіант 18

Завдання 1. Описати інститут обмеженої осудності за КК та КК держав пострадянського простору (2-3 держави на вибір студента).

Завдання 2. Накреслити схему, в якій відобразити види звільнення від покарання та види звільнення від відбування покарання.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Судимість» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Законодавство про кримінальну відповідальність та його тлумачення».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Призначення покарання».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]