Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 8

Завдання 1. Проаналізувати склади злочинів, передбачені ст. 135 КК «Залишення в небезпеці» та ст. 136 КК «Ненадання допомоги». При цьому виписати спільні та розмежувальні ознаки цих складів злочинів. Наведіть по 2 приклади злочинів, що передбачені статтями 135 та 136 КК.

Завдання 2. Написати дефініції понять: насильство, яке не є небезпечним для життя чи здоровя потерпілого, особа, незаконно позбавлена волі, державна таємниця, переміщення, холодна зброя. У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування протоколу статті 1 протоколу №1«Захист права власності» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 154-156 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі ХVІІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона довкілля в Україні» (на вибір студента).

Варіант 9

Завдання 1. Проаналізувати склади злочинів, передбачені ст. 139 КК «Ненадання допомоги хворому медичним працівником» та ст. 136 КК «Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником». Охарактеризувати спільні та розмежувальні ознаки цих складів злочинів.

Завдання 2. Написати дефініції понять: радіоактивні речовини, незаконне придбання, наркотичні засоби, предикатний злочин, інтереси третіх осіб. У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 2 «Право на життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 162, 164, 172, 175 КК.

Завдання 5. Підібрати картинки та малюнки, на яких зображені сюжети, що стосуються злочинів, передбачених розділом ХVІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона громадської безпеки в Україні» (на вибір студента).

Варіант 10

Завдання 1. Проаналізувати склади злочинів, передбачених у ст. 126 КК «Побої і мордування» та ст. 127 КК «Катування». Розмежувати ці склади злочинів.

Завдання 2. Написати дефініції понять: «психотропні речовини», «посягання на життя», «застосування вогнепальної зброї», «незаконне виготовлення», «корисливий мотив». У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 3 «Заборона катувань» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 176, 177 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі ХVІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона безпеки виробництва в Україні» (на вибір студента).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]