Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 23

Завдання 1. Накреслити таблицю, в якій відобразити спільні та відмінні ознаки співучасті у злочині та причетності до злочину.

Завдання 2. Законспектувати та проаналізувати рішення Конституційного Суду України від 19 квітня 2000 року у справі за конституційним поданням 46 народних депутатів України щодо офіційного тлумачення положень статті 58 Конституції України, статей 6, 81 Кримінального кодексу України (справа про зворотну дію кримінального закону в часі).

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Стадії вчинення умисного злочину» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Звільнення від покарання та його відбування».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Співучасть у злочині».

Варіант 24

Завдання 1. Навести приклад (ситуативне завдання) з кожним видом причетності до злочину.

Завдання 2. Накреслити схему видів законів про кримінальну відповідальність, які мають зворотну дію у часі. Охарактеризувати кожен з них.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Співучасть у злочині» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Призначення покарання».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Стадії вчинення умисного злочину».

Варіант 25

Завдання 1. Наведіть два-три положення кримінально-правового характеру: а) Конституції України; б) міжнародних договорів; в) рішень Конституційного Суду України. Визначте, у чому полягає кримінально-правовий зміст наведених положень та як вони співвідносяться з відповідними положеннями КК. Вирішіть питання про можливість або неможливість безпосереднього застосування зазначених положень при розгляді конкретних кримінальних справ.

Завдання 2. Виписати ознаки кожного спеціального виду злочинної організації, кримінальна відповідальність за створення та діяльність яких передбачена в Особливій частині КК.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Множинність злочинів» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Звільнення від кримінальної відповідальності».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Стадії вчинення умисного злочину».

Варіант 26

Завдання 1. Хто є потерпілим від злочину? Визначте відмінність поняття «потерпілий» у кримінально-правовому розумінні від його кримінологічного та кримінально-процесуального значення.

Завдання 2. Накреслити таблицю, в якій відобразити спільні та відмінні ознаки організованої групи та злочинної організації.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Обставини, що виключають злочинність діяння» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Обставини, що виключають злочинність діяння».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Суб’єктивна сторона складу злочину».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]