Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 2

Завдання 1. Розкрити поняття роз’яснюючих (дефінітивних) норм та навести 10 прикладів з Особливої частини КК.

Завдання 2. Написати дефініції понять: уразливий стан, примушування, матеріальна залежність, особистий мотив, вимагання хабара. У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 3 «Заборона катувань» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 121-125 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі VІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона життя та здоров’я особи в Україні» (на вибір студента).

Варіант 3

Завдання 1. Розкрити поняття заохочувальних (стимулюючих) норм та навести 10 прикладів з Особливої частини КК.

Завдання 2. Написати дефініції понять: безпорадний стан, загальнонебезпечний спосіб, перевезення, вимагання незаконної винагороди, інтереси третіх осіб. У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 4 «Заборона рабства та примусової праці» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 129, 134, 135, 136, 139, 140 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі VІІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова охорона особистої свободи в Україні» (на вибір студента).

Варіант 4

Завдання 1. Розкрити поняття обмежувальних норм та навести приклади з Особливої частини КК.

Завдання 2. Написати дефініції понять: неповнолітній, заручник, вчинення злочину на замовлення, пересилання, службова залежність. У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 8 «Право на повагу до приватного і сімейного життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина (щодо права на повагу до житла)» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 146, 147 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі ІХ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Кримінально-правова статевої свободи та статевої недоторканності особи в Україні» (на вибір студента).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]