Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 19

Завдання 1. Ознайомитися зі статтями розділу ІІ Особливої частини КК «Злочини проти життя та здоров’я особи» та визначитити, які злочини, передбачені у ньому, вчиняються: 1) лише умисно; 2) лише з необережності; 3) як умисно, так і з необережності.

Завдання 2. Охарактеризувати усі строки давності за КК.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Законодавство про кримінальну відповідальність та його тлумачення» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Поняття, предмет, система, завдання та принципи кримінального права України».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Покарання та його види».

Варіант 20

Завдання 1. Виписати номери на назви статей Особливої частини КК, в яких передбачені злочини (по 2-3 приклади кожного виду): 1) з матеріальним складом, де є один суспільно небезпечний наслідок; 2) з матеріальним складом, де є кілька альтернативних суспільно-небезпечних наслідків; 3) з матеріальним складом, де є кілька обов’язкових наслідків; 4) з формальним складом, де є одне суспільно небезпечне діяння; 5) з формальним складом, де є кілька альтернативних суспільно небезпечних діянь; 6) з формальним складом, де є кілька обов’язкових суспільно-небезпечних діянь; 7) з “усіченим” складом; 8) продовжувані; 9) триваючі; 10) “складені”.

Завдання 2. Накреслити схему принципів чинності закону про кримінальну відповідальність у просторі. Охарактеризувати кожен з них.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Склад злочину» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Особливості кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Звільнення від кримінальної відповідальності».

Варіант 21

Завдання 1. Сформулювати і записати по одному прикладу замаху на злочин: 1) закінченого; 2) незакінченого; 3) з непридатними засобами; 4) на непридатний предмет.

Завдання 2. Комплексно проаналізувати положення ст. 10 КК «Видача особи, яка обвинувачується у вчиненні злочину та особи, яка засуджена за вчинення злочину» і розділу ХХ КПК України «Міжнародне співробітництво під час кримінального провадження». Записати основні положення.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Об’єктивна сторона складу злочину» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Примусові заходи медичного характеру та примусове лікування».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Обставини, що виключають злочинність діяння».

Варіант 22

Завдання 1. Визначитити види складів злочинів, кримінальна відповідальність за які встановлена статтями розділу ХІІІ Особливої частини КК «Злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів та інші злочини проти здоровя населення».

Завдання 2. Виписати роз’яснення, які містяться у постановах Пленуму Верховного Суду України, щодо моменту закінчення окремих складів злочинів. Завдання виконайте у вигляді таблиці:

Назва злочину та стаття КК

Момент закінчення злочину

Постанова Пленуму Верховного Суду України, в якій дається роз’яснення

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Суб’єктивна сторона складу злочину» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Судимість».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Множинність злочинів».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]