Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 27

Завдання 1. Накреслити схему усіх видів множинності злочинів.

Завдання 2. Визначити основні положення теорій причинного звязку у кримінальному праві.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Покарання та його види» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Множинність злочинів».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Суб’єкт злочину».

Варіант 28

Завдання 1. Як співвідносяться поняття «суб’єкт злочину» та «особа злочинця»?

Завдання 2. Виписати номери та назви статей, у яких передбачена кримінальна відповідальність за вчинення злочинів “з преюдицією” (посягання, кримінальна відповідальність за які настає за умови попереднього притягнення цієї ж особи до юридичної відповідальності іншого виду)?

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Призначення покарання» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Співучасть у злочині».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Об’єктивна сторона складу злочину».

Варіант 29

Завдання 1. Випишіть та охарактеризуйте основні теоретичні концепції юридичної природи співучасті.

Завдання 2. Виписати номери та назви статей Особливої частини КК (по 2-3 приклади), в яких передбачене вчинення злочину: 1) повторно; 2) особою, раніше судимою за злочин, передбачений цією статтею; 3) особою, раніше судимою за злочин, передбачений іншою статтею КК; 4) за ознак пенітенціарного рецидиву.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Звільнення від покарання та його відбування» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Співучасть у злочині».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Стадії вчинення умисного злочину».

Варіант 30

Завдання 1. Чому передбачені КК види звільнення від кримінальної відповідальності вважаються нереабілітуючими?

Завдання 2. Виписати роз’яснення щодо кваліфікації повторності злочинів, які наводяться у постановах Пленуму Верховного Суду України. Завдання виконайте у вигляді таблиці:

Назва злочину та стаття КК

Зміст роз’яснення

Постанова Пленуму Верховного Суду України, в якій дається роз’яснення

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Особливості кримінальної відповідальності та покарання неповнолітніх» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Законодавство про кримінальну відповідальність та його тлумачення».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Покарання та його види».

Кримінальне право. Особлива частина Варіант 1

Завдання 1. Розкрити поняття забороняючих норм та навести приклади з Особливої частини КК.

Завдання 2. Написати дефініції понять: шантаж, особлива жорстокість, опір, збут, корисливий мотив. У яких статтях Особливої частини КК вони передбачені як ознаки відповідних складів злочинів?

Завдання 3. Підготувати підбірку на тему: «Практика Європейського суду з прав людини щодо застосування ст. 2 «Право на життя» Конвенції про захист прав та основоположних свобод людини і громадянина» (рішення ЄСПЛ оформити додатками).

Завдання 4. Ознайомитися зі справами, які вміщені у Єдиному державному реєстрі судових рішень та скласти 5 ситуаційних завдань за статтями 115-119 КК.

Завдання 5. Скласти відео-задачі (з улюблених фільмів або мультфільмів) щодо кваліфікації злочинів, передбачених у розділі ІІ Особливої частини КК.

Завдання 6. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Основи кримінально-правової кваліфікації» (на вибір студента).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]