Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
RP_KP_Osobliva_2011_2.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
22.02.2016
Размер:
2.13 Mб
Скачать

Варіант 4

Завдання 1. Визначитити елементи та ознаки складів злочинів, передбачених статтями 111 КК «Державна зрада», 117 КК «Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини», 152 КК «Зґвалтування», 162 «Порушення недоторканності житла», 248 «Незаконне полювання», 258 «Терористичний акт», 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Завдання 2. Накреслити таблицю, в якій відобразити та охарактеризувати відмінні правила призначення покарання за сукупністю злочинів та сукупністю вироків.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Склад злочину» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Призначення покарання».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Стадії вчинення умисного злочину».

Варіант 5

Завдання 1. Визначитити, які зі складів злочинів, передбачених розділами ІV і V Особливої частини КК, є простими і які складними?

Завдання 2. Накреслити розгорнуту схему джерел кримінального права України. Охарактеризувати кожне з них.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Об’єкт злочину» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Звільнення від покарання та його відбування».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Звільнення від кримінальної відповідальності».

Варіант 6

Завдання 1. Визначитити, які зі складів злочинів, передбачених розділами ІІ—V Особливої частини КК, є складними, зокрема: а) посягають на два об’єкти; б) складаються з двох дій; в) мають два наслідки і більше; г) мають дві форми вини.

Завдання 2. Опрацювати Єдиний державний реєстр судових рішень та скласти пять ситуативних задач з теми «Стадії вчинення умисного злочину».

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Об’єктивна сторона складу злочину» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Покарання та його види».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Суб’єктивна сторона складу злочину».

Варіант 7

Завдання 1. Визначитити види складів злочинів, кримінальна відповідальність за які встановлена статтями розділу ІІ Особливої частини КК «Злочини проти життя та здоров’я особи».

Завдання 2. Накреслити схему, в якій відобразити види звільнення від покарання та види звільнення від відбування покарання.

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Суб’єкт злочину» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Звільнення від кримінальної відповідальності».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Співучасть у злочині».

Варіант 8

Завдання 1. Визначити родовий та безпосередній об’єкт у складах злочинів, передбачених статтями 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження», 187 «Розбій», 258 «Терористичний акт», 271 «Порушення вимог законодавства про охорону праці», 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», 296 «Хуліганство».

Завдання 2. Опрацювати Єдиний державний реєстр судових рішень та скласти пять ситуативних задач з теми «Суб’єкт злочину».

Завдання 3. Скласти відео-презентацію з будь-якого питання теми «Суб’єктивна сторона складу злочину» (на вибір студента).

Завдання 4. Скласти бібліографію наукових статей, опублікованих протягом 2010-2012 р.р. у фахових юридичних виданнях України з теми «Обставини, що виключають злочинність діяння».

Завдання 5. Скласти кросворд з теми «Об’єктивна сторона складу злочину».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]