Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Копия Головний посібник.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
05.05.2019
Размер:
5.96 Mб
Скачать

Заявка страхувальника про виділення путівок на санаторно-курортне лікування застрахованих осіб і членів їх сімей за рахунок коштів Фонду

 

_______________________________________________________________________

(назва страхувальника)

 

реєстраційний номер __________________ код ЄДРПОУ __________________

 

форма оподаткування __________

 

Просимо виділити путівки на санаторно-курортне лікування на ____ рік.

 

№ з/п

Профіль захворювання

Назва санаторно-курортного закладу

Вид путівки

Кількість путівок

для дорослого

для дитини в супроводі дорослого

для двох дітей в супроводі дорослого

I кв.

II кв.

III кв.

IV кв.

Всього

одномісні

двомісні

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Керівник ________________ __________________

(підпис) (П. І. Б.) 

Голова (уповноважений) комісії

із соціального страхування ________________ __________________

(підпис) (П. І. Б.)

 

Поштова адреса ____________________________________________________________________________________________

__________________________________________________________________________________________________________ 

Примітка. У разі необхідності комісія (уповноважений) із соціального страхування протягом року може подавати додаткові заявки на санаторно-курортне лікування.

Рис. 5.5. Зразок заявки для отримання підприємством путівок

Виконавча дирекція Фонду соцстраху (їхні відділення, робочі органи) при розсиланні путівок виписують накладну у двох примірниках, один з яких спрямовується адресату. У накладній вказуються найменування оздоровниць, номери путівок, їхня кількість, терміни заїзду, ціна путівки та їхня загальна вартість. Путівки передаються страхувальникам за довіреністю, що оформляється у встановленому порядку, разом із накладною.

Відповідно до п. 3.3 Порядку № 12 путівки, отримані страхувальниками, обліковуються ними на позабалансовому рахунку з обов'язковим веденням журналу обліку путівок до санаторно-курортних закладів за формою Ф13-ФСС з ТВП, який повинен пронумеровуватися, прошнуровуватися, підписуватися відповідальною за видачу путівок особою та скріплятися печаткою підприємства. Накладні по путівках, рішення комісії (уповноваженого) із соціального страхування, копії квитанцій щодо часткової оплати вартості путівок, здійсненої через установи банків, журнал обліку путівок до санаторно-курортних закладів, а також зворотні талони або довідки про факт перебування в санаторно-курортному закладі зберігаються у фінансовому підрозділі страхувальника.

Слід зазначити, що рішення про виділення путівки застрахованій особі приймає комісія (уповноважений) із соціального страхування підприємства, установи, організації на підставі особистої заяви та медичної довідки для одержання путівки (форма № 070/о). Порядок створення комісії (обрання уповноваженого), механізм їх роботи регламентовано Положенням про комісію (уповноваженого) із соціального страхування підприємства, установи, організації, затвердженим постановою Правління фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності від 23.06.2008 р. № 25 (зареєстровано в Мін'юсті України 14.07.2008 р. за № 636/15327).

Згідно з рішенням комісії (уповноваженого) із соціального страхування підприємство, установа, організація, що є основним місцем роботи застрахованої особи, видає путівку до санаторію в період відпустки. Застрахованій особі протягом календарного року може виділятися лише одна путівка для санаторно-курортного лікування з урахуванням путівки, отриманої до санаторію-профілакторію або до реабілітаційного відділення санаторно-курортного закладу, за винятком отриманої путівки для самостійного санаторно-курортного лікування дитини. Путівки застрахованим особам мають надаватися з частковою оплатою та в окремих випадках – безкоштовно

Розглянемо особливості видачі путівок застрахованим особам та членам їх сімей (табл. 5.14).

Таблиця 5.14