Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Lektsiya_1.doc
Скачиваний:
76
Добавлен:
24.11.2019
Размер:
5.47 Mб
Скачать

Величина літер (великих і малих)

Якщо величина заголовних букв сильно відрізняється за розміром від малих, то можна сказати, що автор такого підпису примхливий і прискіпливо ставиться до оточуючих.

Якщо букви в підписі практично однієї величини, то власник такого підпису не має претензій до життя і скромний.

Взагалі маленькі літери говорять про конкретну та раціональну людину, здатну концентруватися, але зовсім вже маленькі літери свідчать про скупість, дріб'язковості та егоїзм господаря.

Великі літери, майже дитячі, характеризують автора з точки зору наївності та доброти, як довірливу і непрактичну людину. Але при цьому така людина прагне до свободи діяльності та незалежності.

Заокругленість і гострота букв

Округлі літери малюються у підписі м'якими, спокійними і добрими людьми.

Незграбні букви, навпаки, свідчать про агресивний характер, незалежний та впертий, говорять про схильність до честолюбства і верховодства.

Іноді в підписі можна побачити і такий нюанс: на початку літери округлі, а потім незграбні. Аналіз такого підпису вказує на те, що людина спочатку спілкування показує себе м'якою, а потім вже проявляються її агресивні риси.

Зв'язаність і розірваність букв

Якщо в підписі всі букви пов'язані між собою, це свідчить про послідовність і логіку, притаманну мозковій діяльності цієї людини. Вона консервативна у своїх поглядах і складно сприймає щось нове.

Коли в підписі спостерігається помірна кількість розривів між буквами, це говорить про те, що власник такого підпису вміє поєднувати бажане і дійсне.

Суцільні розриви між буквами в підписі характеризують автора як людину непередбачувану, люблячу справити враження на оточуючих і звернути на себе увагу.

Впевненість і невпевненість написання букв говорить сама за себе.

Різні прикраси в підписі

Чим більше буде в підписі різних прикрас, стрічок, завиточків - тим більше в цій людині наносного і нещирого. Але іноді прикрашений підпис може зустрічатися і у людей творчих професій, з багатою фантазією та уявою.

Простий підпис людини говорить про скромність і простоту автора. У осіб з логічним складом розуму, у фізиків і математиків, в підписі можуть «зникати» деякі частини букв , що показує на конкретність мислення. Але якщо в такому підпису присутня розірваність між буквами, то це явний знак метушливості і недалекоглядності мислення.

Розмашистість

Розгонистий підпис ставлять стратеги, які мислять глобально. Такі підписи можна побачити серед великих керівників підприємств або компаній.

Дрібний підпис мають люди-тактики, чий мозок зайнятий визначеним і конкретним видом діяльності.

Сила тиску при написанні букв

Жирні продавлені лінії говорять про хорошу фізичну силу господаря підпису. Зазвичай ці люди екстраверти - вони товариські, енергійні, спрямовані на зовнішній світ.

Витончений підпис людини, лінії якого переходять в товщину волосини, свідчить про ніжну натуру. Цим людям складно займатися громадською діяльністю, тому вони спрямовані на свій внутрішній світ.

Якщо товщина підпису нерівномірна і слабка, то і автор підпису теж має сумнівається характером, такі люди невпевнені в собі, постійно коливаються в рішенні, схильні себе «поїдати».

Нормальний, рівномірний натиск належить людям, упевненій в собі, урівноваженій, звиклій обдумано приймати рішення.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]