Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
украинское деловое общение.rtf
Скачиваний:
14
Добавлен:
13.11.2019
Размер:
7.14 Mб
Скачать

Характеристика

Ткаченко Антоніни Андріївни, студентки музично-педагогічного факультету, 1974року народження, освіта вища незакінчена.

Ткаченко А.А, вчиться на V курсі музично-педагогічного фа­культету Національного педагогічного університету імені М. Дра­гоманова. До навчання ставиться сумлінно, постійно підвищує свій професійний рівень. За час навчання в університеті Ткаченко під­готувала й провела відкриті уроки, організувала концерти для ін- валідів-«афганців». З першого курсу працює над темою дипломної роботи, виступала на звітній науковій конференції студентів.

Ткаченко А. А. виконує громадські доручення, успішно працює старостою 51-ої групи. Вимоглива до себе, вона користується повагою серед товаришів і викладачів факультету.

Характеристика видана для...

Декан музично-педагогічного факультету (п і д п и с) с. А. Коваленко Характеристика

Шмельова Віктора Петровича, учня 11 класу Прилуцької середньої школи Чернігівської області,

1973 Року народження.

Віктор Шмельов протягом навчання в середній школі заре­комендував себе здібним учнем.

До навчання ставиться сумлінно, має глибокі та міцні знання з усіх предметів, усебічно розвинений. Багато читає художньої літератури. Особливий інтерес виявляє до театрального мистец­тва, очолює шкільний драматичний гурток і дуже цим захоплю­ється.

Як член учнівської лекторської групи, Віктор виступав перед учнями з доповіддю «Сучасна музика».

Протягом навчання в школі виявляв активність у громадській та суспільно корисній роботі. Під час літніх канікул В. Шмельов керував ланкою учнівської виробничої бригади, особисто показував приклад сумлінного ставлення до праці.

Уміє триматися в колективі, підкоряється його вимогам. Кри­тично ставиться до власних вчинків, до поведінки товаришів і відверто про це говорить.

За відмінне навчання, зразкову поведінку та активну участь у громадській роботі педрада просить облвно нагородити Віктора Шмельова золотою медаллю.

Директор школи (підпис) О. І. Алексєєв

Класний керівник (підпис) К. П. Гур ’їн

Характеристика

випускниці філологічного факультету Київського університету імені Т. Шевченка

(спеціальність: українська мова та література, денна форма навчання) Шевченко Оксани Олексіївни, 1975 року народження, освіта вища.

Шевченко О. О. є випускницею філологічного факультету Київ­ського університету імені Т. Шевченка. Під час навчання виявила себе сумлінною студенткою, постійно підвищувала свій профе­сійний рівень. Шевченко О. О. неодноразово брала участь у нау­кових студентських конференціях. Виступила із змістовними до­повідями з проблемних питань розвитку української літератури («Любов і всепрощення як основа світобачення Тараса Шевченка», «97» Миколи Куліша. Погляд з позицій сьогодення»). Випускниця також взяла участь у міжвузівській студентській науково-тео­ретичній конференції «Український народвеликий державотво­рець» (до 80-річчя української державності), на якій виступила з темою: «Трагічність світовідчуття Миколи Куліша на фоні «оп­тимістичності» епохи» (Національний технічний університет України «КПІ», 13 травня 1997року).

Шевченко О. О. з першого курсу працювала над темою ди­пломної роботи: «Синтез традицій і новаторства у драматургії Миколи Куліша. Питання поетики (на матеріалі п ’єс «97», «На­родний Малахій», «Мина Мазайло», «Патетична соната»)». Ди­пломна робота свідчить, що випускниця прекрасно орієнтується у досліджуваному матеріалі, вільно володіє теоретичними осно­вами, вдумливо поєднує теорію з практичним аналізом як худож­ніх текстів, так і літературознавчого матеріалу з обраної теми.

Слід відзначити, що Шевченко О. О. має друковані статті у журналах «Рідна школа» та «Дивослово».

Декан філологічного факультету (підпис) М.І.Кравчук