Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Manko_reklama_vidpovidi.doc
Скачиваний:
23
Добавлен:
19.04.2019
Размер:
826.37 Кб
Скачать

185… Порядок реєстрації товарних знаків.

1. Заявником заповнюється і подається Патентному повіреному заява, де вказуються його реквізити, вид знака і перелік товарів і/чи послуг, що будуть позначатися даним знаком (особисто, поштою чи Е-mail).

2. Патентний повірений проводить реєстрацію поданої заяви, розрахунок витрат по державній реєстрації знака і отриманню свідоцтва України, оформляєкошторис витрат з проектом договору на виконання робіт по правовому захисту знака.

3. Заявник подає Патентному повіреному підписаний договір, кошторис,довіреність і зображення знака (12 фоток розміром 8х8 см на дискеті або Е-mail).

4. Заявник оплачує повіреному передбачений договором аванс.

5. Патентний повірений виконує роботи по оформленню документів на державну реєстрацію знака (протягом 20 днів за звичайним тарифом): — аналіз поданого на реєстрацію зображення

— класифікацію товарів і послуг згідно з Міжнародним класифікатором товарів і послуг

— дослідження зображення знака на подібність і тотожність

— оформлення комплекту документів відповідно до діючих вимог Укрпатенту;

6. Заявник оплачує передбачений в кошторисі державний збір за реєстрацію заявки і проведення експертизи знака

7. Укрпатент проводить експертизу заявки за формальними ознаками

8. Патентний повірений надає рішення Заявнику з підтвердженням права власності на заявлене

9. Укрпатент проводить державну реєстрацію знака, публікує відомості про знак в офіційному бюлетені «Промислова власність» і видає Патентному повіреному свідоцтво

10. Передача (продажа) права на знак здійснюється відповідно до договору, що розробляє і реєструє Патентний повірений.

188… Формування туристичного іміджу держави

Основним питаннями, що турбують туристів в процесі визначення з країною подорожі, є культурний рівень, екологічна ситуація, криміногенна обстановка, національна та релігійна толерантність, політична та економічна стабільність, так і ті, що стосуються розвитку туристичної індустрії (наявність рекреаційних ресурсів та комфортність відпочинку, співвідношення рівня сервісу рівню цін, безпека подорожі, цілість багажу і таке інше). У більшості випадків рішення залежить не від того, що потенційний турист володіє вичерпною інформацією про країну, а від сформованих стереотипів, інформації в засобах масової інформації, відзивів інших туристівТаким чином, імідж та репутацію держави необхідно розглядати як її стратегічне надбання.

Останнім часом у вивченні проблем іміджу країн та практичному застосуванні отриманих результатів використовуються маркетингові технології. На формуванні бренду країни найбільше позначаються її впливовість у світі, соціально-економічне та політичне становище, рівень культури, інтелектуальна власність, спортивні досягнення тощо.

Уявлення жителів американських, канадських та західноєвропейських виданнях. держав про нашу країну формується на основі інформації про корупцію, нелегальних мігрантів, Чорнобильську проблему, співробітництво з НАТО, миротворчу діяльність, про вади української демократії, голодомор 1932-33 рр.. Іноземні бізнесмени вважають Україну державою з нестабільним політичним та економічним становищем, несприятливим інвестиційним кліматом, сприймають нас як ненадійного партнера Позитивний туристичний імідж можливо сформувати, лише шляхом покращення загального іміджу держави. Для цього необхідно задіяти весь іміджевий потенціал нашої України, провадити продуману державну інформаційну політику, Важливою у цій справі є чітко спланована брендінгова кампанія, непогані умови для старту якої створює проведення в країні міжнародних масових спортивних та культурних заходів. Але передусім необхідно створити реальні підстави для створення туристичного бренду України шляхом зміцнення рекреаційно-ресурсного потенціалу та матеріально-технічної бази індустрії туризму, поліпшення інфраструктури загального користування та створення високоякісного конкурентоспроможного турпродукту.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]