Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Manko_reklama_vidpovidi.doc
Скачиваний:
23
Добавлен:
19.04.2019
Размер:
826.37 Кб
Скачать

9.Інформаційні стенди поділяються на стенди як з незмінною, так і з оперативно змінною інформацією.

153 Загальні принципи використання зовнішньої реклами.

найбільший обсяг зовнішньої реклами за 2004 рік був використаний для реклами стільникового зв'язку. 

Природно, що по засобах зовнішньої реклами неможливо надати потенційному клієнтові максимум інформації, але для підняття іміджу вона є ефективним інструментом і за рахунок особливого сприйняття, і за рахунок можливого охоплення широкої аудиторії.  Зовнішня реклама на сьогоднішній день є однієї із самих масштабних по кількості споживачів. Але інша справа, що далеко не кожний носій зовнішньої реклами помітний і запам'ятовуємо. Але ж навіть при малому рекламному бюджеті можна залучити нових і удержати старих клієнтів такими елементами зовнішньої реклами, як вивіски, штендери, об'ємні букви й т.д.

154… Найважливішою функцією зовнішньої реклами є закріплення та доповнення інформації, що розповсюджується через інші засоби. При її використанні слід дотримуватись наступних правил:

1. рекламне повідомлення має привертати загальну увагу;

2. має часто потрапляти на очі потенційним клієнтам;

3. повинно бути максимально коротким, щоб можна було прочитати на ходу;

4. зміст має бути зрозумілим для більшості. 

155… Щитова реклама

Це найтрадиційніший, найдієвіший і найдешевший вид зовнішньої реклами - стала невід'ємною частиною пейзажів Львова. Росту популярності біллбордів сприяють виграшні місця їхнього розміщення. Вони встановлюються, як правило, на найожвивленіших трасах і магістралях, біллборди перетворюються в найдоступніший, і найбільш наочний засіб інформації для водіїв, і пасажирів.

щити дозволяють охопити всі важливі транспортні артерії міста й досягти коммулятивного ефекту повторюваності. Збільшення кількості транспорту й часу, проведеного в ньому, дають можливість більшості городян побачити рекламу при її серійному розміщенні в певних ключових точках міста. дизайн і технічне виконання рекламоносіїв удосконалилися. Високі вимоги до якості й легкості обслуговування привели до появи закордонних рекламних конструкцій. Сьогодні в Україні існують як окремо стоячі щити (біллборди), так і настінні. Після п'яти років розвитку ринку щитової реклами визначився й стандартний розмір серійних біллбордів і щитів.

Розмір зображень…На цей час у нас найбільш популярний розмір рекламного поля серійних щитів - 3х6м. Значні розміри плакатів - від 9 кв. м до 36 кв. м - приковують увагу і вражає.

Підсвічування зовнішньої реклами…Яскраве підсвічування забезпечує безперервність впливу рекламного плаката. Значна частина щитів має зовнішнє підсвічування, щити із внутрішнім підсвічуванням ще тільки починають завойовувати ринок. тайм для біллбордів - 24 години на добу. Освітлений потужними лампами, біллборд у сірі вечори й у темні ночі скрашує сумовиту одноманітність дороги, не дає утомитися очам і служить водієві своєрідним маяком.

Розміщення зовнішньої реклами встановлюються перпендикулярно оживленим трасам і магістралям, у місцях перетинання головних транспортних потоків, на розділових смугах.. Значна частина щитів має дві сторони. Для щитів, що стоять на розділовій смузі, вибір сторін не має ніякого значення. Для щитів, розміщених перпендикулярно транспортному потоку, перевага надається лицьовій стороні, у силу чого її вартість на 30 % вища.

Виготовлення зображень для щитової реклами……не повинен бути перевантажений інформацією, незважаючи на свій великий обсяг, тому що тривалість контакту з рекламною поверхнею щита не велика, і людина запам'ятовує тільки один об'єкт, або головну ідею.

156… Реклама в місцях продажу –часто покупець приймає рішення про придбання товару саме в місці його продажу.Тому реклама в місцях продажу повинна бути особливо ретельно продумана.

реклама в місцях продажу повинна викликати у покупця бажання зробити покупку і придбати саме цей товар. під впливом зовнішньої реклами людина приймає рішення, що, можливо, цей товар йому підійде, остаточне рішення зробити покупку приймається безпосередньо в місці реалізації. Не варто вважати, що виставлений на вітрині товар рекламує себе сам. Будь-яка рекламна компанія повинна мати своїм завершальним кроком рекламні заходи в місці продажу, фіксуючи увагу покупця саме на цьому товарі і не даючи йому можливості відволікатися на товари інших виробників.

ефективне застосування засобів реклами на місцях продажів може і без застосування інших рекламних акцій домогтися збільшення обсягу реалізації товару. А інтенсивні рекламні кампанії не приведуть до очікуваних результатів, якщо не буде оформлено місце продажу товарів. Тільки їх комплексне використання забезпечить компанії, що виробляє і продає товар комерційний успіх.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]