Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
pr_690.doc
Скачиваний:
77
Добавлен:
30.09.2019
Размер:
2.45 Mб
Скачать
    1. Облік ракет і боєприпасів у цехах ремонту і комплектації

      1. Облік ракет і боєприпасів у виробничих цехах і цехах випробувань показує:

  • надходження ракет, боєприпасів та їх елементів, що підлягають складанню, ремонту, перевірці чи розбиранню;

  • здавання готових виробів та їх елементів у відділи зберігання:

  • якість продукції, що випускається цехом.

      1. Особливу увагу слід звертати на правильне заповнення формулярів на складені вироби й актів-формулярів на відремонтовані та випробувані вироби.

      2. Для всіх елементів боєприпасів слід заповнювати усі графи формуляра з обов'язковим указанням виробничих даних всіх елементів. При заповненні формулярів слід мати на увазі, що виробничі дані таких елементів, як донні підривачі в унітарних пострілах, піропатрони і запалювачі в реактивних снарядах, а також всі елементи пострілів, на яких не наносять маркування, після складання можуть бути встановлені тільки за формулярами.

      3. Висновок про приймання відділом технічного контролю партій складених (відремонтованих) ракет та боєприпасів дається тільки після здачі всієї партії і за наявності правильно оформленого документа (акта-формуляра).

      4. Списання з обліку ракет, боєприпасів та їх елементів здійснюється тільки на підставі документів, оформлених належним чином, а саме:

  • майно, відправлене за нарядами отримувачам, списується на підставі накладних на відправлення;

  • елементи ракет і боєприпасів, витрачені на складання і ремонт, списуються на підставі відомості на складання (ремонт, комплектацію);

  • боєприпаси, витрачені на вибір зразків для лабораторних і полігонних випробувань, списуються на підставі накладних відомостей і актів на вибір цих зразків;

  • боєприпаси, що визнані непридатними до застосування за прямим призначенням, списуються на підставі зведених актів, затверджених начальником вищого органу управління; ракети списуються відповідно до нормативних документів МО України;

  • списання нестач, виявлених при звіреннях фактичної наявності з обліковими даними, здійснює у встановленому порядку за матеріалами розслідування.

      1. Форми повідомлень про наявність, технічний стан і рух ракет, боєприпасів та їх елементів, а також порядок їх складання і терміни подання визначаються діючими табелями термінових повідомлень, нормативними документами МО України.

      2. Повідомлення повинні відображати наявність і технічний стан майна, тому:

  • у повідомленнях вказуються технічно повні найменування ракет, боєприпасів та їх елементів;

  • усі графи повідомлень обов'язково заповнюються, а відсутні дані вчасно відновлюються;

  • категорії майна повинні проставлятися відповідно до діючих інструкцій з категорування;

  • у випадку, коли майно віднесене до нижчої категорії за технічним станом (вимагає ремонту, герметизації тощо), у повідомленнях стисло вказуються причини зниження категорії;

  • крім даних про наявність, рух і технічний стан ракет і боєприпасів у повідомленнях можуть викладатися пропозиції щодо подальшого застосування тих чи інших номенклатур чи окремих партій.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]