Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Готель Рів’єра”.rtf
Скачиваний:
7
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
3.9 Mб
Скачать

1.3 Охарактеризувати номерний фонд, інтер’єр приміщень, оснащеність

Будучи новатором, готель упроваджує самі передові технології, пропонуючи своїм гостям ідеальне відчуття місця, де час і простір бездоганні. Номерний фонд складає 80 сучасно оформлених номерів (65 стандартних, 8 напівлюксів, 6 люксів, 1 президентський номер), які здатні прийняти 160 осіб, розташовані на 7 поверхах (є поверхи для людей, які палять і окремі поверхи для людей, які не палять) з панорамним видом на Дніпро, характерною особливістю яких є індивідуальне проектування, під замовлення написані картини, надзвичайно зручні ліжка, ванні кімнати фанеровані італійським мармуром, все це створює атмосферу комфорту і затишку. Сім різних категорій кімнат зможуть задовольнити потреби навіть найвимогливіших гостей. У кожному номері є зручні ліжка, „робочі місця”, електронний замок, індивідуальна система контролю температури, міні бар, сейф, інтерактивне і супутникове телебачення з каналами на основних європейських мовах, високошвидкісний доступ до мережі Інтернет. У ванні мармурова обробка, величезні дзеркала, ванна або ж ванна і душова кабіна, фен, французька парфюмерія, банний халат, махрові тапочки. Також існує декілька номерів для людей з обмеженими можливостями (інвалідів), ці номери додатково обладнанні спеціальними приладами для зручності інвалідів (наприклад, над туалетом знаходяться дві рейки, для зручності, так само й в душовій тощо).

Номери готелю „Рів’єра”

Стандарт 1-ої категорії

Інтер'єр номера витриманий в елегантному класичному стилі, а вишукані аксесуари створюють особливий настрій гармонії і краси. Номер може бути з одним ліжком розміру Queen 180*200 або двома роздільними ліжками 110*200. Житлова площа номера - 12-15 кв.м. Деякі номери можуть бути поєднані між собою за бажанням гостя.

Сервіси і послуги: Кондиціонер Електронний замок міні-сейф Інтерактивне і супутникове телебачення Wi-fi Інтернет 2 телефонних лінії міні-бар, рушники Набір косметики, фен, косметичне дзеркало, Тапочки, халати.

Високий сезон: робочі дні 305 євро, вихідні – 223 євро;

Низький сезон: робочі дні 275 євро, вихідні – 223 євро.

Стандарт 2-ої категорії

М'які тони меблів і внутрішнього оформлення номера створюють теплу атмосферу для приємного відпочинку після довгого напруженого дня. Номер може бути з великим ліжком розміру Queen 180*200 або двома роздільними ліжками 110*200. Житлова площа номера – 13-17 кв.м. Деякі номери можуть бути поєднані між собою за бажанням гостя.

Сервіси і послуги: Кондиціонер Електронний замок міні-сейф Інтерактивне і супутникове телебачення Wi-fi Інтернет 2 телефонних лінії міні-бар, тапочки, халати, рушники Набір косметики, фен, косметичне дзеркало.

Високий сезон: робочі дні 338 євро, вихідні – 246 євро;

Низький сезон: робочі дні 304 євро, вихідні – 246 євро.

Стандарт 3-ої категорії (business)

Найпросторіший зі всіх стандартних номерів, витриманий в стилі «Модерну». Велике ліжко розміру King 200*200, зручне робоче місце, зона відпочинку, простора ванна кімната з великою ванною і душовою кабіною, набором косметики, феномом і косметичним дзеркалом. Площа номера – 28 кв.м.

Сервіси і послуги: Кондиціонер Електронний замок міні-сейф Інтерактивне і супутникове телебачення Wi-fi Інтернет 2 телефонних лінії міні-бар.

Високий сезон: робочі дні 371 євро, вихідні – 270 євро;

Низький сезон: робочі дні 334 євро, вихідні – 270 євро.

Напівлюкс (executive)

Витончений однокімнатний номер з двоспальним ліжком розміру King 200*200. Завдяки вдалому дизайнерському рішенню номер роздільний на робочу зону і зону відпочинку. У вітальні: м'який куточок, журнальний столик, а також зручне робоче місце. У просторій ванній кімнаті - велика ванна і душова кабіна, набір косметики, фен, косметичне дзеркало. Площа номера – 32-40 кв.м.

Сервіси і послуги: Кондиціонер Електронний замок міні-сейф Інтерактивне і супутникове телебачення Wi-fi Інтернет 2 телефонних лінії міні-бар Окрема шафа для багажу і верхнього одягу.

Високий сезон: робочі дні 429 євро, вихідні – 312 євро;

Низький сезон: робочі дні 386 євро, вихідні – 312 євро.

Люкс 1-ої категорії (Superior) (Додаток 1)

Ідеально спроектований двокімнатний просторий номер оснащений всім необхідним для комфортного відпочинку і активної роботи. У просторій ванній кімнаті: велика ванна, душова кабіна, набір косметики, фен і косметичне дзеркало. Вікна спальні і вітальні номера виходять на Поштову Площу і величне Дніпро. Площа номера – 45 кв.м.

Сервіси і послуги: Двоспальне ліжко розміру King 200*200 Великий плазмовий екран Інтерактивне і супутникове телебачення DVD програвач Кондиціонер Електронний замок міні-сейф Wi-fi Інтернет 2 телефонних лінії міні-бар Окремі шафи для багажу і верхнього одягу

Високий сезон: робочі дні 555 євро, вихідні – 403 євро;

Низький сезон: робочі дні 500 євро, вихідні – 403 євро.

Люкс 2-ої категорії (deluxe)

Для тих гостей, хто любить розкіш, Готель пропонує шикарний двокімнатний номер категорії ДеЛюкс з двоспальним ліжком розміру King 200*200. У просторій ванній кімнаті - велика ванна, душова кабіна, набір косметики, фен і косметичне дзеркало. У вітальні: - Великий плазмовий екран; - DVD програвач; - Музичний центр; - Окремі шафи для багажу і верхнього одягу. У спальні: - Двоспальне ліжко; - Джакузі. У номері: - Кондиціонер; - Електронний замок; - міні-сейф; - Інтерактивне і супутникове телебачення; - Wi-fi Інтернет; - 2 телефонних лінії; - міні-бар; Площа номера – 58 кв.м.

Сервіси і послуги: Кондиціонер Електронний замок міні-сейф Інтерактивне і супутникове телебачення Wi-fi Інтернет 2 телефонних лінії міні-панів

Високий сезон: робочі дні 635 євро, вихідні – 462 євро;

Низький сезон: робочі дні 572 євро, вихідні – 462 євро.

Люкс 3-ої категорії Президентський 4х кімнатний (apartment)

Особливою гордістю Готелю є Президентські Апартаменти. Чотирикімнатний номер, у величезній Вітальні якого - домашній кінотеатр і барная стійка; у Кімнаті переговорів зручно проводити зустрічі; атмосфера Кабінету розташовує до плідної роботи, а Спальня, з двоспальним ліжком розміру King 200*200, уразить дизайном навіть найвитонченішого естета. Прикрасою номера служать оригінали картин з приватної колекції, ексклюзивні елементи декору, а також дивний вигляд на історичний Поділ і величне Дніпро. Площа номера – 106 кв.м.

Високий сезон: робочі дні 806 євро, вихідні – 586 євро;

Низький сезон: робочі дні 725 євро, вихідні – 586 євро.

У вартість номера входить: - податки, - сніданок „Шведській стіл”, - користування Інтернетом, - користування фітнес-центром.

Стандартний час заїзду 14:00, час виїзду 12:00. Вартість третього додаткового спального місця 50 євро (включаючи сніданок). Послуги служби бронювання надаються безкоштовно, здійснюється система гарантованого бронювання (депозит або кредитна картка). За додаткові послуги гості (такі як: міні-бар, телефонні дзвінки і т.д.) розраховуються на reception при виїзді.

Бронювання підлягає штрафу у розмірі 75 гривень (10 USD) за які-небудь анулювання/зміни, які були від дати підтвердження послуги до 72 години до дати заїзду. В цьому випадку гроші повертаються на кредитну карту Клієнта у розмірі повної вартості за вирахуванням штрафу 75 гривень (10 USD). Бронювання підлягає штрафу у розмірі добової вартості номера за які-небудь анулювання/зміни, які були в строк від 0 до 72 годин до дати заїзду. У цьому випадку гість оплачує вартість проживання за першу добу і остання сума повертається на кредитну карту.

Розрахунок в готелі проводиться в гривнях по поточному курсу гривні (внутрішній курс готелю).

Основні і додаткові сервіси і послуги, які пропонує готель „Рів’єра”

Основні сервіси готелю:

  • поверхи для некурящих

  • цілодобова рецепція

  • бізнес-центр

  • можливість підключення Інтернету в номері

  • пункт обміну валют

  • банкомат

  • фітнес-центр

  • сауна

  • масажний кабінет

  • цілодобове обслуговування в номері

  • послуги пральні

  • хімчистки

  • прибирання в номерах 2 рази в день, включаючи торндаун (вечірній сервіс)

Безкоштовні послуги готелю:

  • сніданок

  • користування фітнес-центром

Додаткові послуги, які надає готель:

  • цілодобове ресторанне обслуговування в номерах (Room service)

  • парковка

  • замовлення таксі

  • прокат автомобілів

  • послуги пральні, хімчистки

  • послуги секретаря і перекладача з попереднього замовлення

Ресторан і конференц-зал

Ресторан готелю зможе задовольнити смаки найвитонченіших гурманів, європейська і національна кухня, блюда приготовлені в авторському стилі, відмічених нагородами шеф-кухаря. Цілодобово працює відкритий бар, який пропонує широкий вибір коктейлів і ароматну каву.

Просторий конференц – зал на 70 чоловік з виглядом на Дніпро і функціональні кімнати переговорів (на 12-15 чоловік) зі всім необхідним устаткуванням, стануть, незамінні при ділових зустрічах і переговорах. Залежно від формату заходу, можлива різна конфігурація конференц-залу: театром, класною кімнатою або круглим столом. При розставлянні „круглий стіл”: учасники розміщуються за 1 столом, або столи розставляються буквою П, при цьому є можливість встановити додаткові місця без столів для преси. Конференц-зал і функціональні кімнати переговорів зі всім необхідним устаткуванням. Устаткування: фліпчарт, проекційне устаткування (плазмовий екран з можливістю підключення ноутбука), звукопідсилення, 2 мікрофони, DVD плеєр, відеомагнітофон, підключення до мережі Інтернет Wi-Fi (у конференц-залі, кімнаті переговорів), доступ в Інтернет.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]