Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Готель Рів’єра”.rtf
Скачиваний:
7
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
3.9 Mб
Скачать

4.14 Охарактеризувати рівень і форми використання Internet в рекламних цілях в готелі „Рів’єра”

Достатньо велику увагу готель „Рів’єра” приділяє такому виду рекламі як реклама в Internet. У сьогоднішньому світі глобальної комп'ютеризації просто необхідно використовувати сучасні технологічні ресурси. Одним з таких ресурсів є всесвітня мережа „Internet”. На офіційному сайті готелю „Рів’єра”, який знаходиться за адресою www.rivierahotel.com.ua, розміщена саме та інформація, яка може знадобитися не клієнту: перелік послуг, ціни, опис готелю, схема проїзд, умови укладання договорів – все це та багато іншої інформації можна знайти на сайті. Але не тільки одним сайтом обмежуеться реклама в Інтернеті, готель „Рів’єра” співпрацює з фірмою „Effect”, яка забезпечила готель контекстною рекламою, в цій рекламі знаходиться приблизно 20-30 слів, які рекламують готель або його акції. Дана реклама є ефективною для готелю, оскільки контекстна реклама з’являється лише для тих людей, які дійсно можуть зацікавитися нею (коли вони вводять, наприклад, **** готелі Києва, або готелі на Подолі, це все залежить від ключових слів, які „замовив” готель і готель платить лише за „переходи-кліки” людей по цій об’яві, а не за перегляд), до того ж вона досить дешева: загальне формування і подання контекстної реклами обійшлося для готелю лише в 1000 грн. + 500 грн. щомісячна абонлата. То ж при малих затратах даний вид реклами дуже ефективний.

4.15 Охарактеризувати зміст діяльності готелю „Рів’єра” по зв’язкам з громадськістю

Зв’язки з громадськістю мають дуже важливе значення дял будь-якого виду бізнесу, а особливо для готельного, тому, що чим краще враження на клієнтів справляє готель тим більший попит буде на цей самий готель. Тому для налагодження „гарного” іміджу готель впроваджує такі методи PR: прес-реліз, прес-конференція, відеофільми, рекламні акції.

Прес-реліз. Готель використовує даний вид для передачі PR повідомлень засобам масової інформації. Інформація передається деяким періодичним виданням і друкується без спотворень, коментарів видавця. Прес-релізи, які готував готель „Рів’єра” – це прес-реліз про „Різноманітні конференції і симпозіуми в готелі”, „Також про організацію різних заходів в готелі.

Прес-конференція. Скликання представників ЗМІ з метою публічного оголошення, заяви або думки компанії. Прес-конференції готелю „Рів’єра” проводить з метою ознайомлення ділових людей про послуги і програми, які будуть організовані в готелі, наприклад готель готується до зими і відповідно змінює оформлення готелю і урізноманітнює асортимент послуг готелю, та іншими новинками, які пропонує готель „Рів’єра”.

Відеофільми – це документальні фільми про готель „Рів’єра”. У фільмі розказується про інфраструктуру, послуги, звичаї, атмосферу в середині готелю і т.п.

Рекламні акції – це реклама готелю у різних ЗМІ, наприклад, безкоштовне проживання 1000 клієнту, різні масові заходи. Можливо певні рекламні акції разом із посередниками готелю (турфірмами), наприклад ознайомлювальний тур тощо.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]