Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Готель Рів’єра”.rtf
Скачиваний:
7
Добавлен:
09.09.2019
Размер:
3.9 Mб
Скачать

1. Характеристика та організація загального управління готелю „Рів’єра”

1.1 Характеристика і статус готелю „Рів’єра”

Розташований в історичному і діловому центрі міста, в декількох кроках від Дніпра, в травні 2007 р. гостинно відчинив свої двері новий готель „Рів'єра на Подолі”. 7-поверховий готель „Рів'єра” знаходиться в 42 км. від Бориспільського міжнародного аеропорту і в 5 км. від центрального залізничного вокзалу.

Готель має категорію **** (чотири зірки), керуючою готелем є пані Юрушева В.І. Готель належить і юридично завірений на підприємство ТОВ „Епоха” (організаційно-правова форма підприємства „Епоха” – це товариство з обмеженою відповідальністю), юридична адреса ТОВ „Епоха”: 04070, Київ, вул. Сагайдачного 15, телефон: (44) 581-28-28, E-mail: reservation@rivierahotel.com.ua. Готель „Рів’єра” та ТОВ „Епоха” має усі відповідні ліцензії, сертифікати і свідоцтва. ТОВ „Епоха” має свідоцтво про державну реєстрацію юридичної особи – товариства з обмеженою відповідальністю „Епоха” (ідентифікаційний код – 32044536).

Готель „Рів’єра” має наступні сертифікати і свідоцтва:

1. сертифікат відповідності на надання послуги місць короткотермінового проживання з рестораном – без підтвердження категорії;

2. сертифікат відповідності на надання послуги харчування – підтверджується тип ресторану та клас „вищий”;

3. ліцензія на роздрібний продаж алкогольної продукції (в готелі);

4. свідоцтво про реєстрацію платника Податку на Додану Вартість (ПДВ);

5. свідоцтво про державну реєстрацію дезінфекційного засобу.

Основні стратегічні бізнес-одиниці готелю (це напрям діяльності готелю, що має власні місію й завдання, планується незалежно від інших напрямів):

1. надання послуг проживання – основний напрям готелю, який приносить „левову” частку прибутку;

2. надання послуг харчування, як окремий сегмент готелю: ресторан орієнтований не тільки на проживаючих готелю, але й на клієнтів „з вулиці”, також для цього функціонує бар;

3. надання різноманітних послуг (здача літньої тераси готелю під різноманітні свята: весілля, банкети і т.д., різноманітні екскурсії, різноманітні річкові подорожі, масаж, надання автотранспорту, квитки на різноманітні вистави тощо) – цей вид діяльності „йде” як окремий напрям готелю, щоправда розмір прибутку для підприємства від нього не надто великий, але здебільшого він використовується як засіб „приманювання” клієнтів у готель (і для підвищення популярності готелю), тому, що увесь персонал готелю ладен виконати будь-яку примху клієнта (і це правда).

Готель „Рів’єра” опозиціонує себе як бізнес-готель тому, що практично усі клієнти готелю це люди, які прибули до Києва у ділових цілях („по роботі”). Адреса готелю: вул. Сагайдачного 15, кількість номерів/поверхів: 80/7, рік будівництва: 2007, відстань від центра міста: 1,1 км, найближче метро: Поштова Площа – 0,1 км, відстань до Борисполя – 40 км, відстань до залізничного вокзалу – 5 км, відстань до річкового порту – 0,2 км, сайт готелю www.rivierahotel.com.ua

1.2 Місце розташування готелю „Рів’єра”

**** готель „Рів’єра” зручно розташований в центрі Києва, на Подолі (Поштова Площа) – історичному, мальовничому районі української столиці. Зручне місцеположення надає можливість опинитися у центрі подій одного з найкрасивіших міст світу. Неподалік від готелю знаходяться багато ділових центрів і адміністративні установи Києва, у тому числі Міністерство закордонних справ, Верховна Рада, Адміністрація Президента. Від готелю можна швидко дійти пішки до знаменитого Хрещатику і таких відомих пам'яток старовинного міста, як Андріївський спуск, Андріївська церква, Михайлівський і Софійський собори. Із вікон готелю відкривається мальовничий вид на Поділ і річку Дніпро.

Інтер’єр Готелю витриманий в довершеному класичному стилі. Ззовні готель схожий на невелику французьку будівлю 18-19 століття (див. Додаток 1), оздоблення ніби-то запозичене з тих часів. Бездоганний інтер'єр готелю поєднує в собі елегантну вишуканість і надзвичайну зручність.

Всередині готель так само гарний як і ззовні. Двері центрального входу зроблені зі скла (ніби-то запрошуючи відвідувачів до готелю) і відчиняються автоматично, що правда при приїзді гостей двері „притримує швейцар”, вигляд холу готелю постійно змінюється: протягом періоду літо-осінь хол готелю прикрашають композиції з живих квітів і декілька статуй, витриманих в класичному французькому стилі, на reception завжди є ваза з яблуками для відвідувачів, також в холі знаходиться невеличка частина кришталевої люстри, яка привертає увагу (люстра має довжину приблизно 8 метрів і прикріплена на другому поверсі біля ресторану, але кінець люстри 1,5 метри звисає майже до підлоги 1 поверху), для періоду зима адміністрацією готелю прийняті заходи по зміні інтер’єру холу, ресторану: в холі з’являться новорічні прикраси, будуть фігурки Діда Мороза, reception буде оформлена в новорічному стилі, для відвідувачів в холі і номерах будуть знаходитися невеличку „презенти” – новорічні солодкі шоколадні фігурки Дідів Морозів.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]