Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
писмова консультація 2012.doc
Скачиваний:
57
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
1.84 Mб
Скачать

Київсьий університет культури

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

«МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ДО ВИКОНАННЯ ПРАКТИЧНИХ РОБІТ ТА КУРСОВОЇ РОБОТИ

З ДИСЦИПЛІНИ

«ОРГАНІЗАЦІЯ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА»

для студентів всіх форм навчання

 

МИКОЛАЇВ 2011

ЗМІСТ

ВСТУП

1.Розробка виробничої програми і розрахунок сировини при проектуванні закладів ресторанного господарства.

2. Розрахунок складських приміщень

3. Розрахунок овочевого цеху

4. Розрахунок м’ясо-рибного цеху

5. Розрахунок гарячого цеху

6. Розрахунок кондитерського цеху

7. Розрахунок приміщень для обслуговування відвідувачів

ДОДАТКИ

СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ

ВСТУП

 

Мета практичних занять та курсового проекту – набуття студентами теоретичних знань та практичних навичок з обґрунтування доцільності та ефективності будівництва або реконструкції закладів ресторанного господарства, розробки оптимальних технологічних схем виробничо-торговельного процесу, виконання технологічних розрахунків складських, виробничих, торговельних, адміністративно-побутових та інших груп приміщень, розробки багатоваріантних і впровадження найбільш раціональних проектно-технологічних та об’ємно-планувальних рішень.

Згідно з навчальним планом, та робочою навчальною програмою з дисципліни «Організація виробництва у закладах ресторанного господарства» НМЦ «Укоопосвіта»,2010під час вивчення теоретичного матеріалу з курсу студенти виконують практичні завдання.

Практичні завдання виконуються за основними темами, передбаченими робочою навчальною програмою курсу. Метою практичних занять є закріплення теоретичних знань, набуття практичних навичок з виконання технологічних розрахунків, розробки проектно-технологічних та об’ємно-планувальних рішень при проектуванні окремих цехів, інших структурних підрозділів закладів ресторанного господарства з використанням прикладних розрахункових комп'ютерних програм та програмних засобів комп’ютерної графіки. Під час практичних занять студенти відпрацьовують методику, набувають навички виконання окремих розрахункових та графічних робіт, що є підґрунтям курсового проектування.

У практикумі в логічній послідовності викладені: назва кожної теми, мета заняття, зміст конкретного завдання та варіанти індивідуальних завдань кожному студенту. Поряд з цим містяться послідовність і методикатехнологічних розрахунків, окремі довідкові матеріали, рекомендації щодо використання навчально-методичної, нормативно технічної та довідкової літератури з кожного заняття згідно з переліком, розробки компонування окремих виробничо-торговельних приміщень.

Для самостійної роботи студентів під час підготовки до практичних занять, передбачених форм контролю знань з курсу, викладені запитання для вивчення окремих тем, список рекомендованої літератури.

З метою виконання передбачених навчальною програмою завдань з окремих тем в комп’ютерній лабораторії додатково використовуються засоби програмного забезпечення і відповідні методичні рекомендації для роботи на ПЕОМ.

На заключному занятті з кожної теми студенти подають викладачу і захищають самостійно виконане і оформлене, згідно з встановленими вимогами, завдання.