Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
подходит!!!.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
08.05.2019
Размер:
1.57 Mб
Скачать

Індивідуальні завдання

Індивідуальні завдання з окремих дисциплін (реферати, розрахункові, графічні, курсові, дипломні проекти або роботи тощо) виконуються студентом самостійно при консультуванні з викладачем.

Курсові проекти виконуються з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.

Дипломні проекти виконуються на завершальному етапі навчання студентів у вищому навчальному закладі і передбачають систематизацію, закріплення, розширення теоретичних і практичних знань зі спеціальності та застосування їх при вирішення конкретних наукових, технічних виробничих й інших завдань, розвиток навичок самостійної роботи і оволодіння методикою дослідження та експерименту, пов’язаних з темою проекту. Керівниками дипломних проектів призначаються професори і доценти ДонНУЕТ, висококваліфіковані спеціалісти виробництва.

Методи оцінювання

Контрольні заходи включають поточний модульний та підсумковий контроль.

- Поточний модульний контроль (ПМК).

При кредитно-модульній системі організації навчального процесу зміст навчальних дисциплін розподіляється на змістові модулі. Кожен змістовий модуль має бути оцінений за шкалою ЕСТS.

-Модульний контроль здійснюють викладачі, які викладали матеріал модуля.

Термін проведення модульних контролів та їх кількість визначається календарно-тематичним планом навчального модуля.

Змістових модулів не повинно перевищувати чотирьох.

Оцінювання модулів забезпечується необхідними навчально-методичними і контрольними матеріалами: тестами, ситуаційними завданнями

Студент інформується викладачами про результати оцінювання навчального модуля, як складової підсумкового оцінювання засвоєння змістового модуля.

Результати поточного модульного контролю проставляються у допоміжну відомість обліку поточного модульного контролю на кафедрах. За відсутністю студента на контрольному заході, перездача модулів здійснюється в термін оцінки наступного змістового модулю.

- Підсумковий контроль (ПК).

Підсумковим контролем є екзамен відповідно навчальному плану.

Результати підсумкового контролю проставляються у відомості обліку успішності. Підсумкова оцінка навчальної дисципліни повинна визначатися як середня зважена результатів засвоєння окремих змістових модулів.

Державна атестація студента

Державна атестація студента здійснюється державною екзаменаційною комісією після завершення навчання на певному освітньому рівні або його етапі з метою встановлення фактичної відповідності рівня освітньої підготовки вимогам освітньої характеристики. У державних комісіях студенти, які закінчують ДонНУЕТ, складають державні екзамени та захищають дипломні проекти.

Методичне забезпечення

Методична база кафедр відповідає вимогам міністерства до забезпечення навчальними програмами для виконання навчального процесу. Наявність універсальних стендів, макетів, наочних посібників, методичних вказівок, опорних конспектів лекцій дозволяє студенту при виконанні лабораторних і практичних занять, найбільш ефективно засвоювати матеріал, який розглядається, або самостійно його вивчати. А також допомагає при виконанні контрольних, курсових і дипломних робіт.