Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zagalna_voyenka.doc
Скачиваний:
113
Добавлен:
29.09.2019
Размер:
948.22 Кб
Скачать
  1. Принципова схема розміщення складу пального кбрмз.

Схема розміщення ділянок складу складається на основі робочої карти начальника складу пального 5608 СП 20 Кбрмз. При розміщенні ділянок складу необхідно враховувати ряд вимог щодо відстаней між ними і всі особливості даної місцевості для забезпечення оптимальної, зручної і надійної роботи складу. Нижче вказано нормативні віддалі між ділянками складу та розміри окремих ділянок. Так територія складу пального Кбрмз поділяється на адміністративну-господарську та технічну ділянки.

Технічна ділянка складається з наступних елементів:

- ділянка прийому та видачі із залізничних цистерн (на залізнодорожній станції);

- на віддалі (300 - 500) м - ділянки прийому зберігання та видачі (ПЗВ) пального (одна ділянка - 2 тис.м . та одна ділянка 4 тис. м3), які повинні розміщуватись на відстані (1 - 1,5) км одна від одної;

- ділянка передачі пального із транспорту в транспорт, яка розміщується на дорозі на відстані (1 - 1,5) км. від ділянки ПЗВ;

- на віддалі (1 - 1,5) км. від ділянок складу (з протилежних сторін під'їзду до складу) розташовуються ділянки очікування порожнього (завантаженого) транспорту.

На віддалі (100 - 150) м. від ділянок складу (ПЗВ) розміщуються адміністративно-господарська ділянка та ділянка технічного обслуговування технічних засобів служби пального.

Ділянка прийому, зберігання та видачі складається з таких майданчиків:

1) зберігання пального 250х250 м.;

2) на відстані 80 м. від ділянки зберігання знаходиться ділянка прийому-видачі із автотранспорту, яка базується на автодорогу і оснащується комплектами масової видачі пального;

3) на віддалі (50 - 100) м. від ділянки зберігання розташовується майданчик розфасовки та зберігання ПММ в тарі.

  1. За допомогою військово-лабораторного комплекту (влк) визначити густину автомобільного бензину, та провести перерахування густини при температурі 200с.

  2. Заправка” – як розрахунково-постачальна одиниця.

Заправка пального для авто і колісн БТР – к-ть п-го, яка необх машині для пробігу 500 км, яка розрахована згідно осн. норм витрати.

Запр. танка, БМП, гусенич. тягача, війс-інж. техн (& колісної)– це к-ть п-го, яка міст. в осн. і додатк. баках, які конструкційно входять в паливну с-му.

Заправка стаціонарного (пересувного) агрегату – це к-ть пального, яка забезп його робо-ту на протязі 50 мотогод згідно екс. норм витрати.

При визначенні маси заправки техніки, яка має спеціальне обладнання з відбором потужності від базового шасі (АТМЗ, АЦ), необхідно врахувати додатково пальне на 5 мотогодин роботи цього обладнання згідно експл норм.

Заправка транспортного літака – це к-ть п-го, яка міститься в осн. баках. Заправка решти літаків – п-не, яка міститься в осн. баках та 60% у підвісних

Запр кораблів – це к-ть п-го, яка міститься в усіх паливних цистернах корабля.

Сума заправок усіх машин в межах штатної чисельності в/ч (підрозд) складає m заправки цієї в/ч по визначеній марці пального АБ, ДП окремо.

Запас ходу. Під запасом ходу по одній заправці розуміють відст, яку машина може проїхати витративши повністю 1 заправку п-го.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]