Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Щоденник практик 2.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
19.09.2019
Размер:
1.1 Mб
Скачать

Виконання роботи:

  1. В меню включають страви, які легко споживати в положенні «стоячи»: - холодні закуски, - гарячі закуски, - другі страви, - напої (холодні, гарячі) - алкогольні напої

2 . Фрагмент сервіровки фуршетного столу:

1.Салфетки

2.Закусочні тарілки

3.Закусочні вилки

4. Закусочні ножі

5.Фужери

База практики дата, №п/п

Тема уроку

Зміст роботи, набути знання та вміння

Самостійна робота

1

2

3

4

Робота №27:

Обслуговування весільних та інших святкових вечорів.

Ознайомитися з: - Функціональними обов'язками офіціанта при обслуговуванні весільного бенкету; - Видами тематичних обслуговувань які проводяться в закладі; - Особливостями проведення тематичних міроприємств в даному закладі.

Вивчити: - Характеристику весільних та інших святкових вечорів; - Функціональні обов'язки офіціанта при обслуговуванні весільних та тематичних обслуговувань; - Варіанти сервіровок в залежності від виду обслуговування, оформлення їх квітами та іншою атрибутикою; :- Послідовність та правила подачі страв і напоїв на весільні, тематичні обслуговування; - Особливості обслуговування весільних та інших святкових вечорів.

Повинен вміти: - Скласти меню на весільний бенкет та інші святкові вечори; - Оформити зал та виконати сервіровку весільного столу, оформити його квітами; - Зустріти гостей та допомогти сісти за столом; - Подати страви та напої в банкетному варіанті згідно замовлення; - По закінченню обслуговування прибрати стіл та здати столовий посуд, прибори, білизну.

1. Скласти весільне меню, Новорічне меню.

2. Виконати фрагмент сервіровки весільного або тематичного столу.