Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Щоденник практик 2.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
19.09.2019
Размер:
1.1 Mб
Скачать

Виконання роботи:

1,2. Виписка із посадової характеристики метрдотеля (план роботи метрдотеля на 1 день):

1.Нести відповідальність за організацію роботи торгового залу; 2.Відповідати за роботу офіціантів; 3.Складати графіки виходу на роботу офіціантів; 4.Контроль за складанням та веденням документації; 5.Проведення інструктажів; 6.Зустріч гостей та розсадка їх на свої місця; 7.Контроль за роботою торгового залу; 8.Слідкувати за порядком в торговому залі.

3.Графік виходу на роботу офіціантів:

Робітників ділять на 2 бригади: по кількості та кваліфікації складу, які працюють через 2 дні (в кафе). Тривалість робочого дня становить 1130 годин.

База практики, дата, №п/п

Тема уроку

Зміст роботи, набути знання та вміння

Самостійна робота

1

2

3

4

Робота № 23: Ознайомлення з видами банкетів. Основні елементи підготовки до проведення бенкетів.

Ознайомитися з: - Банкетним залом, де проводяться бенкети; - Видами бенкетів, які організовують на даному підприємстві; - Особливостями підготовки до проведення бенкетів на даному підприємстві. Вивчити: - Класифікацію бенкетів в залежності від різних факторів; - Правила складання меню для бенкетів за столом, фуршет; - Порядок приймання замовлень на обслуговування бенкетів; - Оформлення документів; - Розрахунок за бенкет з замовником; - Основні етапи підготовки до проведення банкетів. Повинен вміти: - Скласти меню бенкету за столом; - Скласти меню бенкету фуршет; - Прийняти та оформити замовлення на обслуговування бенкету.

1.Додати до щоденника меню бенкету за столом, бенкету фуршет.

2.Оформити меню - замовлення на обслуговування бенкету по завданню викладача, визначити вартість бенкету на одного гостя.