Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Щоденник практик 2.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
19.09.2019
Размер:
1.1 Mб
Скачать

Виконання роботи:

База практики дата, №п/п

Тема уроку

Зміст роботи, набути знання та вміння

Самостійна робота

1

2

3

4

Робота №12: Підготовка столу до подачі гарячих закусок. Порядок і техніка подачі гарячих закусок.

Ознайомитися з: - Асортиментом гарячих закусок згідно меню підприємства; - Організацією робочого місця, робочої зони офіціанта при подачі гарячих закусок; - Способами подачі гарячих закусок на даному підприємстві; - Асортиментом посуду для подачі.

Вивчити: - Кулінарну характеристику гарячих закусок, їх асортимент, - Правила підбору столового посуду та приборів для перекладання, оживання гарячих закусок; - Підготовку столу для подачі гарячих закусок в асортименті; - Правила отримання гарячих закусок з виробництва; - Правила подачі гарячих закусок при різних формах обслуговування.

Повинен вміти: - Підібрати необхідний столовий посуд та прибори для подачі гарячих закусок в асортименті; - Сервірувати стіл для подачі гарячих закусок в асортименті; - Отримати з виробництва гарячі закуски з урахуванням всіх вимог до їх оформлення і подачі; - Подати гарячі закуски згідно замовлення, використовуючи різні способи подачі, в залежності від форми обслуговування.

1. Замалювати фрагмент сервіровки столу для подачі гарячих закусок.

2. Виписати асортимент гарячих закусок, які реалізуються в підприємстві, підібрати буфетно-барну продукцію до них та посуд для подачі гарячих закусок. Оформити у вигляді таблиці.

3. Замалювати фрагменти сервіровки столу при подачі гарячих закусок в асортименті.

4. Надати рекомендації щодо розширення та удосконалення асортименту холодних закусок з м’яса, овочів в підприємстві.