Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Щоденник практик 2.doc
Скачиваний:
20
Добавлен:
19.09.2019
Размер:
1.1 Mб
Скачать

Виконання роботи:

База практики дата, №п/п

Тема уроку

Зміст роботи, набути знання та вміння

Самостійна робота

1

2

3

4

Робота №11:

Правила та техніка подачі холодних страв; закусок з м’яса, овочів та інших продуктів. Порядок розміщення закусок на столі. Способи подачі.

Ознайомитися з: - Організацією робочого місця, робочої зони офіціанта при подачі споживачам холодних страв та закусок із м’яса, овочів та інших; - Способами подачі холодних закусок та страв на даному підприємстві; - Асортиментом холодних закусок із м’яса та ін., які реалізуються на підприємстві.

Вивчити: - Кулінарну характеристику холодних страв і закусок з риби та морепродуктів, їх асортимент; - Правила підбору столового посуду для подачі холодних страв і закусок (м'ясна гастрономія, заливні, салати та інші); - Правила підбору приборів для перекладання холодних страв і закусок; - Підготовку столу для подачі холодних закусок в асортименті; - Порядок та правила отриманім холодних закусок з виробництва; - Подачу холодних закусок з м’яса, овочів та інших при частковому обслуговуванні та розміщення їх на столі; - Способи подачі ( французький, англійський);

Повинен вміти: - Підібрати необхідний столовий посуд та прибору для подачі холодних закусок із м’яса овочів та інших. - Отримати з виробництва холодні закуски з урахуванням всіх вимог по оформлення та подачі; - Сервірувати стіл для подачі холодних закусок із м’яса, овочів та інших. - Подати холодні закуски в асортименті згідно замовлення, використовуючи різні способи подачі.

1.Скласти асортимент холодних страв та закусок із м'яса, овочів та інших згідно меню закладу. Підібрати необхідний столовий посуд та прибори для подачі. Оформити у вигляді таблиці.

2. Аргументувати вибір вин, які реалізуються на даному підприємстві до холодних закусок із м’яса, овочів та інших страв згідно меню оформити у вигляді таблиці.

3. Замалювати фрагменти сервіровки столу при подачі холодних закусок: - російський спосіб; - французький; - англійський;

4. Надати рекомендації щодо розширення та удосконалення асортименту холодних закусок з м’яса, овочів в ресторанному закладі.