Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
oTVET_PO_ODS.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
16.09.2019
Размер:
1.53 Mб
Скачать

Окреме доручення

(в порядку ст. 118 КПК України)

Прокуратурою Обухівського району проводиться досудове слідство у кримінальній справі №47-1157, порушеній прокуратурою Київської області відносно службових осіб ТОВ «Роставиця ЛТД» за фактом перевищення ними службових повноважень при проведенні гідронамивних робіт на орендованій в адміністративних межах Української міської ради Обухівського району земельній ділянці за ознаками злочину, передбаченого складом ч. З ст. 365 КК України.

20.10.09 Обухівським районним судом за поданням прокуратури району винесено постанову про розкриття банківської таємниці щодо юридичної справи та документів, що відображають рух коштів по рахунку ТОВ «Ростовиця ЛТД», відкритого у ЗАТ «Донгорбанк» (МФО 334970), м. Донецьк, у зв’язку з чим у слідства виникла необхідність проведення ряду слідчих дій на території Донецької області.

Враховуючи викладене, керуючись ст.. 118 КПК України,

Прошу:

Доручити підпорядкованим Вам працівникам провести виїмку юридичної справи та документів щодо руху коштів по рахунку TOB «Роставиця ЛТД», відкритого у ЗАТ «донгорбанк» згідно постанови Обухівського районного суду від 20.10.09.

Отриману інформацію та матеріали виконаного доручення прошу направити на адресу прокуратури Обухівського району Київської області (08700, м. Обухів, вул. Радянська, 7) у встановлений законом строк.

Додаток: постанова суду від 20.10.09 на 1 арк.

Старший слідчий (підпис)

  1. Діяльність слідчого по усуненню причин та умов, що сприяли скоєнню злочину. Форма і зміст подання слідчого в порядку ст. 23-1 кпк України.

Орган дізнання, слідчий, прокурор, встановивши причини і умови, що сприяли вчиненню злочину, вносять у відповідний державний орган, громадську організацію або посадовій особі подання про вжиття заходів для усунення цих причин і умов.

Якщо в ході дізнання, досудового слідства або перевірки, що проводилась на підставах, передбачених частиною 4 статті 97 КПК, буде встановлено, що в діянні особи, яка притягається до кримінальної відповідальності, чи в діяннях інших осіб є ознаки дисциплінарного правопорушення або ці особи повинні бути згідно з чинним законодавством притягнуті до матеріальної відповідальності, орган дізнання, слідчий чи прокурор зобов'язані порушити в поданні питання про притягнення цих осіб до дисциплінарної або матеріальної відповідальності.

Не пізніш як у місячний строк по поданню має бути вжито необхідних заходів і про результати повідомлено особу, яка надіслала подання.

У разі залишення посадовою особою подання без розгляду орган дізнання, слідчий чи прокурор зобов'язані вжити заходів, передбачених статтями 254-257 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У поданні вказується куди воно направляється, фабула злочину, детально описуються причини та умови, що сприяли вчиненню злочину (а не його обставини як іноді буває), у резолютивній частині викладається зміст необхідних дій, спрямованих на попередження злочинів та притягнення винних до відповідальності.

Приклад

Керуючому міським

управлінням Ощадбанку

м. Енська Шулєву І.І.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]